2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر خوب،خیرشو ببینه

مرسی عزیزم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

من یه روسری خریدم 

مجردم و حقوقمم خیلی کمه درحد وسعم تونستم بگیرم 

و اینکه یه ماه پیشم تولد مامانم بود و بازم براش کیک و گل گرفته بودم بیشتراز این نمی‌تونستم هزینه کنم 

خانوما من ترکمنم و بجای روسری چارقد میپوشیم که برند های مختلفی داره 

مادر منم برند خودشو داره

آلان یه چارقد هستش از یه برند دیگه 

زشته اونو برای مادرم بخرم قیمتش کم نیست ۹ تومن با یه پارچه  ابریشم 

امر کنید

مامانم دیابت داره  ولی اصلا قندش کنترل نمیشه نمیدونم چرا سنشم حدودا ۴۶سال هست تقریبا دوساله مبتلا شده  و خیلی لاغر شده حالا میخام بدونم راه حل خاصی دارین شما که تجربه دارین؟ بعد اگر میتونین یه دکتر خوب معرفی کنین

چقدر لاکچری خداوکیلی الان یه نیم ست کم کم سی میلیونه

داشتم از قبل

دو سال بود ندیده بودمش تصمیم گرفتم بدم بهش

چون خیلی دوسش داشتم از این بیشتراشو برام انجام داده باید  جبران کنم 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍