2777
2789

دوستان کسایی که به تازگی آزمون شهر دادید میشه راهنمایی کنید .

اینکه تا چندبار میشه امتحان داد ؟

و اینکه اگه چهار بار رد بشیم چه اتفاقی میفته ؟ باید اجباری کلاس برداریم بعد از چهار بار ؟

من متاسفانه سه بار امتحان دادم رد شدم .

سری اولش تقصیر خودم بود . افسر خیلی خوب بود ولی من از استرس زیاد خراب کردم .

ولی واقعا سری دوم و سوم ، یک افسری بود که بشدت سختگیر و ...

و  همه رو رد میکرد . 

یکبار که بین دوتا ماشین که خیلی فاصله شون کم بود ، گفت پارک دوبل بزن . که نتونستم .

امروزم که دفعه سومم بود ، نفر قبل از من ، تو یک کوچه ی تنگ ، پارک دوبلش رو خراب کرد ، هزار تا ماشین پشتش شروع کردن به بوق زدن . افسر هم اون خانم رو مردود کرد و ، به من گفت بیا پشت فرمون . من  موندم و ترافیک شدیدی که بخاطر اشتباه اون خانم ایجاد شده بود و مردمی که هی بوق میزدن . من حتی فرصت نداشتم صندلیمو تنظیم کنم . افسر هی شروع کرد که زود باااااااش . ارجاعت میدم به راهور . من هنگ بودم بخدا . چون تازه نشسته بودم و حتی صندلیمو تنظیم نکرده بودم . . هرجور شده خودمو جمع کردم و دستوراتی که داد انجام دادم . ولی ردم کرد. 

ینی این شانسه که من داشتم آخه 😥😢

رفتار بد اون افسر آنقدر روحیمو له کرد که تا خونه گریه کردم . 

ناامید شدم بخدا .

حس میکنم با این استرسی که ایشون به من داد ، حالا حالا ها نتونم گواهی نامه بگیرم .

با ماشین خودمون هزاران بار تمرین کردم و بشدت خوبم .

ولی این اتفاق خیلی اعتماد به نفسم رو خراب کرد .

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امتحانم تا زمانی که مهلت کارتکس تموم بشه میتونی بدی فکر کنم

مرسی عزیزم .

کارتکس من مهرماه همین امسال صادر شده . ینی بدون محدودیت تا دو سال ؟

خیلی ناامید شدم واقعا .

فکر نمی‌کردم سه بار رد بشم .

واقعا سری اول مقصر خودم بودم . ولی دفعه دوم و سوم خیلی پر حقم ظلم شد 😢

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
من چهارمین بار با سلام و صلوات قبول شدم🤣باورت میشه اصن دفعه سوم نشد ماشین حرکت بدم

بخدا همینکه قبول شدی عالیه . 

من امروز گفتم قبولم . ولی شانس من این اتفاق افتاد .

نمی‌دونم چرا افسر اینکارو کرد .

وای اینو گفتی اتفاقا امروز یه دختره هم، بیچاره ترمز دستی رو نخوابونده بود نتونست کلا ماشین رو یه قدمم جلو ببره . افسر گفت برو پایین . حواسش نبود بنده خدا 

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
بخدا همینکه قبول شدی عالیه . من امروز گفتم قبولم . ولی شانس من این اتفاق افتاد .نمی‌دونم چرا افسر ای ...

نه ببین من یجا بودم گفت ماشینو دربیار از پارک پشت یه شاستی بلند یه لحظه موندم ردم کرد 

خداروسکر سری بعد افسر مهربون بود 

منم فکر نمیکردم اینقدر بیوفتم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
نه ببین من یجا بودم گفت ماشینو دربیار از پارک پشت یه شاستی بلند یه لحظه موندم ردم کرد خداروسکر سری ب ...

خدارو شکر عزیزم .

من سری اول که رفتم افسرش عالی بود . فقط استرس خودم کارو خراب کرد .

ولی این دو سری آخر ، افسرش بشدت سختگیر و ...

⁦♥️⁩⁦♥️⁩
مرسی عزیزم .کارتکس من مهرماه همین امسال صادر شده . ینی بدون محدودیت تا دو سال ؟خیلی ناامید شدم واقعا ...

امتحان همینه انشاءالله موفق بشی 

من موقع امتحان خیلی هارو دیدم که دفعه هفت و هشت بود که امتحان میدادن 

امتحانات از مدیر آموزشگاه در رابطه با تعدد آزمون سوال کن شاید من اشتباه کنم 

می‌دونم تا پایان مهلت کارتکس میتونی امتحان بدی اما اینکه تعداد محدودیت داره یا نه نمی‌دونم