2777
2789
عنوان

خانومای باسیاسیت تورو خدا بیایین

56 بازدید | 6 پست

خانوما یه مشکلی بزرگی دارم مادرشوهرم خیلی آدم آشغاله همش توي زندگیم دخالت میکنه حیاطمون مشترکه چندبار به شوهرم گفتم حیاط جدا کن گوش نکرد بهم قول داده بود حیاط جدا درست کنه متنفرم از مادرشوهرم هی روزی ۵ بار میاد خیلی هم آدم کثیفیه اصلا تمیزی و کثیفی رو نمیدونه ازش حالم بهم میخوره میخام به شوهرم پیام بدم چی بنویسم تورو خدا خستم

مینا هستم ۲۱ ساله مامان مبین که ۱۰ ماهشه

عزیزم فقط ی چیزی بهت بگم اصلا با پیام حرفای مهم رو نگو چون لحنت مشخص نیست ممکنه سوءتفاهم بشه بزار از سرکار اومد اروم باهاش حرف بزن بگو من مامانتو خیلی دوست دارم اما تو خودتو بزار جای من اگ مامان من این کارو میکرد قطعا توئم ناراحت می‌شدی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من پیام نده ، بزار وقتی شوهرت اومد بشین آروم باهاش حرف بزنه ، میدونم سخته چون الان عصبی هستی ...

حالم بده از دست مادرشوهرم خستم چند بار به شوهرم گفتم برداشت بد کرده

حالم بده از دست مادرشوهرم خستم چند بار به شوهرم گفتم برداشت بد کرده

سلام خوبی
یه مسئله ای شاید رو در رو نشه باهات بزنم چون تو فکر بد میکنی همیشه و درکت کم میشه تو قبل از اینکه اینجا خونه بسازی بهم قول داده بودی که حیاط جدا درست کنی فکر میکنم قشنگ یادته من دلم حیاط جدا میخاد بخدا خسته شدم دلم آرامش میخاد تو نمیتونی بجای من باشی چون درک نمیکنی حال من رو از تو میخام به خواسته من احترام بزاری این خواسته حق منه نمیتونی نادیده بگیریش منم انسانمم تو بهم قول داده بودی 

اینو میخام بفرستم

عزیزم فقط ی چیزی بهت بگم اصلا با پیام حرفای مهم رو نگو چون لحنت مشخص نیست ممکنه سوءتفاهم بشه بزار از ...

سلام خوبی
یه مسئله ای شاید رو در رو نشه باهات بزنم چون تو فکر بد میکنی همیشه و درکت کم میشه تو قبل از اینکه اینجا خونه بسازی بهم قول داده بودی که حیاط جدا درست کنی فکر میکنم قشنگ یادته من دلم حیاط جدا میخاد بخدا خسته شدم دلم آرامش میخاد تو نمیتونی بجای من باشی چون درک نمیکنی حال من رو از تو میخام به خواسته من احترام بزاری این خواسته حق منه نمیتونی نادیده بگیریش منم انسانمم تو بهم قول داده بودی

سلام خوبییه مسئله ای شاید رو در رو نشه باهات بزنم چون تو فکر بد میکنی همیشه و درکت کم میشه تو قبل از ...

بازم نظر خودته ولی اینو نفرست ، من اگه بودم بهش میگفتم به نظر من حیاط رو جدا کنیم هم‌مامانت راحت تره هم ما ، بگو اگه مادر خودمم بود بازم دوست داشتم راحت تو حیاط خودم بودم، بگو قبل از اینکه دلخوری چیزی پیش بیاد بهتره حیاط رو جدا کنیم که خدای نکرده حرمت ها و احترام ها از بین نره