2777
2789
میخوام سروریس قابلمه بخرم ولی موندم کدوم بهتره ؟

سرامیک پوسته پوسته میشه بعد یه مدت که استفاده کردی گرانیتی بهتره

سفارش مقاله های دانشجویی و ترجمه متون انگلیسی پذیرفته می شود.اگه خواستین درخواست دوستی بدین.😍😍😍

اگه میخواید ظرف سالم استفاده کنید مس و پیرکس سالمه 

اگه هم حتما چدن میخواید بنظر من ارزون و ایرانی بخرید تند تند عوض کنید قابلمه های نچسب از هرنوع که باشند هیچ کدوم عمری نیس و به مرور حالت نچسبیشون رو از دست میدن مخصوصا اگه تو ماشین ظرفشویی بزارید

بنابرااین تنها راه اینه که ارزون بخرید یا سریع عوض کنید یا باهزینه کمتر بدید ترمین کنن

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی تحقیق كردم الان برا جهاز خودم قابلمه خریدم چدن گرانیت800 تومن دو تا چدن خریدم استیلم میخا ...

عزیزم چدن بهتره یا گرانیت یا چدن گرانیت ؟

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد
اگه میخواید ظرف سالم استفاده کنید مس و پیرکس سالمه  اگه هم حتما چدن میخواید بنظر من ارزون و ای ...

بچه نرید تا من عکس قابلمه هامو بفرستم یادم نیست فروشنده گفت جنسشون چیه

ولی امتحان کردم با سیم ظدفشویی هم بشورمشون چیزیشون نمیشه

هیچی بهشون نمیچسبه ولی گاهی روغن بسوزه لک میگیرن که باسیم ظرفشویی تمیز میکنم

۶ساله خریدمشون

بچه نرید تا من عکس قابلمه هامو بفرستم یادم نیست فروشنده گفت جنسشون چیه ولی امتحان کردم با سیم ظدفشو ...

احتمالا کارال هست

بعد از سزارین هم میشه طبیعی زایمان کرد من این تجربه شیرین رو داشتم خاطرمو تو تاپیکم نوشتمhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1262136/بالاخره-من-بعداز-سزارینم-زایمان-کردم
عزیزم چدن بهتره یا گرانیت یا چدن گرانیت ؟

چدن 

اصل باشه

اهن ربا بهش بچسبه

ولی كم پیدا میشن

ب نظر من برای خورشت و ابکوشت دیگ سنگی

و برای برنج دیگ مس. یا پیركس یا استیل سالمن( از نظر غذائی و وارد نكردن مواد مضر به غذا)

فتنه ها در سر دین و وطن است*این دو لفظ است كه اصل فِتَن است*صحبتِ دین و وطن یعنی چه؟*دینِ تو،موطن من یعنی چه؟*همه عالم همه كس را وطن است* همه جا موطنِ هر مرد و زن است
چدن  اصل باشه اهن ربا بهش بچسبه ولی كم پیدا میشن ب نظر من برای خورشت و ابکوشت دیگ سنگی و ب ...

یه مارک خوب برای چدن و گرانیت معرفی میکنی گلم

مهربان باشیم شاید فردایی نباشد