2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی وضعیت خطرناکه ، یه کارشناسی میگفت برای سال بعد خاموشی ها به 10 الی 12 ساعت میرسه اگه همینطوری پ ...

اصلا دادن یارانه از همون ابتدا اشتباهترین و به شدت اشتباهترین و ضربه زننده ترین کار ممکن به اقتصاد کشور بود متاسفانه واسع همین اقتصادمان روپا نمیشه و هر سال بدتر از سال قبله

اصلا دادن یارانه از همون ابتدا اشتباهترین و به شدت اشتباهترین و ضربه زننده ترین کار ممکن به اقتصاد ک ...

دقیقا ، الانم یه چیزی میگی ملت میریزن سرت که کلی مردم باهمین یارانه دارن زندگی میکنن ، اینا نوک دماغشونو فقط میبینن ، اخه نفری 300 تومن چیه واقعا توهینه به آدم ، هر دولتی هم که میاد نمیتونه این قضیه یارانه رو حل کنه که کلی بودجه الکی براش هدر میره کاش امسال قطعش کنن و عوضش زیر ساخت هارو درست کنن

اصلا دادن یارانه از همون ابتدا اشتباهترین و به شدت اشتباهترین و ضربه زننده ترین کار ممکن به اقتصاد ک ...

دقیقا اززمان دادن یارانه همه چی شروع کرد به گرون شدن

الانم ک دیگ از کنترل خارج شده

خداب داد برسه

الهی و ربی من لی غیرک ♥                                                    اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻
دقیقا ، الانم یه چیزی میگی ملت میریزن سرت که کلی مردم باهمین یارانه دارن زندگی میکنن ، اینا نوک دماغ ...

امیدوارم دقیقا درست میگی باور کن این پولی که دارن میدن در واقع دارن مارو روز به روز فقیرتر میکنن در صورتی که همه ی این پول میتونه مملکتو نجات بده انشالله قطعش کنن

دقیقا اززمان دادن یارانه همه چی شروع کرد به گرون شدنالانم ک دیگ از کنترل خارج شدهخداب داد برسه

اره دیگه الانم داریم متاسفانه ترک های همین چندر قاز یارانه رو پس میدیم کاش قطعش کنن مطمعن باش بعد از مدتی سوپسیتها بر میگرده سر جاش و دوباره آرامش اقتصادی رو تجربه خواهیم کرد