2777
2789
عنوان

لیست سفید و سیاه من برای جراحان بینی تهران

| مشاهده متن کامل بحث + 63768 بازدید | 302 پست
من خودم ۲ هفته دیگه قراره عمل کنم پیش دکتر رسول پناه ۴ تا از رفیقام پیشش عمل کردن فوق‌العادستقریبا ی ...

میتونید از دوستاتون بخواید عکساشونو فقط عکس بینی منظورم هست، براتون بفرستن و شما هم زحمتشو بکشید واسه من ارسال کنید. 

You must be the change you wish to see in the world (Mahatma Gandhi)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اگه هنوز عمل نرفتی این تایپیک رو یه سر بزن درباره دکتر شماست چون نمیشه لینک گذاشت خودتون توی سرچ نی نی سایت سرچ کنید :

عنوان : عمل بینی با دکتر رسول پناه کسی داشته ؟

استارتر نگار و حلما

عزیزم اگه هنوز عمل نرفتی این تایپیک رو یه سر بزن درباره دکتر شماست چون نمیشه لینک گذاشت خودتون توی س ...

عزیزم سرچ کردم چیزی ندیدم با اوت استارتری که میگی ولی خودم چون از نزدیک کاراشو دیدم و واسه مشاور رفتم پیشش بیماراشو از نزدیک دیدم رضایتی بالایی داشت و کارش فوق ‌‌‌‌‌‌العادس فقط یکم هزینه بالاس که اونم با توجه به کارشون واقعا حرف نداره  

Don't trust

عزیزم سرچ کردم چیزی ندیدم با اوت استارتری که میگی ولی خودم چون از نزدیک کاراشو دیدم و واسه مشاور رفت ...

عکسی که فرستادید بینی واقعا عالی شده ولی من الان یک ساعته دارم سرچ میکنم ناراضی وحشتناک زیاد دارن با مشکل تنفسی و نامتقارنی سوراخ بینی. 

عکسی که فرستادید بینی واقعا عالی شده ولی من الان یک ساعته دارم سرچ میکنم ناراضی وحشتناک زیاد دارن با ...

ببین هیچ موقع آنلاین کار هیچ دکتریو نبین و نپذیر حتی منی که میگم بهتر به هرحال هر دکتری نا رضایتی داره ، برو پیش چند تا دکتر مشاوره حضوری یه ساعت بشین تو مطبش زیباجو هاشو از نزدیک ببین و من بهت نمیگم پیش کی عمل کن این پیشنهاد من بود چون کارشو دیدم و راضی بودم

Don't trust

ببین هیچ موقع آنلاین کار هیچ دکتریو نبین و نپذیر حتی منی که میگم بهتر به هرحال هر دکتری نا رضایتی دا ...

دقیقا منم همین عقیده رو دارم. بینی دوستتون عالی شده امیدوارم اگر شما هم با این دکتر جراحی کنید همینقدر قشنگ دربیاد و مشکل تنفسی و ... نداشته باشید.

امالی و باستانی زیاد ناراضی دارن

جدی؟ من ناراضی ندیدم باستانی نژاد که کلا سبکش خیلی خیلی طبیعیه مثلا برای مردا خوبه شاید مردم خیلی اینو نپسندن 

ولی ترمیم رو دستش نیست انصافا 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

((اگه حوصله داشته باشید تاپیک جراحی بینی 3 رو سرچ کنید تو نی نی سایت))

لیست سفید: رضا خازنی: طبیعی کار///دکتر علی حسنی ******////حمیدرضاحسنانی// علی بصام هم منفی هم مثبت/  آتوسا ضیغمی/// محی صفت///

لیست سیاه:دكترشهرياريحيوي///ارسطو اشتری////حسین حامدی////محمد بیات////فرشید محبوبی راد/// امیر نیازی//بشارتی زاده (شدید خرابکار- یکنفر فوتی زیر دستش )//// تعییر سامی از لیست سفید به لیست سیاه ظاهرا جدیدا خرابکار شده ///رضا ساریخانی//دکتر حسام جهاندیده///محی//

جدی؟ من ناراضی ندیدم باستانی نژاد که کلا سبکش خیلی خیلی طبیعیه مثلا برای مردا خوبه شاید مردم خیلی ای ...

خودش ظاهرا عملهاشو دیگه انجام نمیده شاید قبلا خوب بود. 

((اگه حوصله داشته باشید تاپیک جراحی بینی 3 رو سرچ کنید تو نی نی سایت))لیست سفید: رضا خازنی: طبیعی کا ...

سلام وقتتون بخیر 

ببخشید این لیست دکترایی که نوشتید واقعا تحقیق کردید و کارشون خوبه؟نه اینکه ناراضی نداشته باشن..اما اکثرا رضایت بوده ایا؟

بالاخره اینکه این لیست فقط برای اگاهی هست و استفاده کننده از این لیست خودش مسئول تصمیمشه. هیچ خوب و ...

دوست عزیز راجب دکتر حسنانی و شهیاد سامانی چیزی میدونی؟ 

من برای ترمیم بینیم دنبال دکتر هستم 

البته مشکل بینی من فقط قوسش هست که یه کم زیاده دوست ندارم

بقیه قسمت هاش خوبه 

دکتر سامانی گفت یه کم بینیت درازه ؛ قد بینی رو کم کنم خوب میشه و قوسش هم اوکی میشه 

ولی من میترسم که خوب در نیاد بلاخره ترمیمی هست

تو نی نی سایت هم راجبش یکی دو تا نظر منفی خوندم ؛ البته بعضیا هم خوب نوشته بودن نمیدونم چیکار کنم میترسم راستش😕

دوست عزیز راجب دکتر حسنانی و شهیاد سامانی چیزی میدونی؟ من برای ترمیم بینیم دنبال دکتر هستم البته مشک ...

یه تایپیک هست تو همین نی نی سایت خیلی قدیمیه حدودا چهارهزار صفحه ست حسنانی رو اونجا بد تعریف نکرده بودن تو لیست سفید من هست حسنانی، ولی زیاد در موردش تحقیق نکردم بر مبنای نظرات همون تایپیک فعلا تو لیست سفید گذاشتم.

هواستون باشه که یسری دکترا دوره ای خوب جراحی میکنن بعد کم کم خرابکاری هاشون در میاد مثل باستانی یا سام.

در مورد سامانی اطلاعات خاصی ندارم