2777
2789

اول از همه ، بگید درمان شدین؟؟؟؟؟

من ۵ سال پیش اول ۹ کیلو وزنم اومد پایین 

بعدش صورت کمر پر جوش 

موهای بدنم مخصوصاً صورت پر موی ضخیم شد 

اواخر حجم و روزهای پریودیم کم شد 

و با آمپول باردار شدم در صورتی ک قبل اختلال راحت باردار شدم 

الان هم ک باردارم صورتم پر جوش شده نمیتونم کنترل کنم 😔 

شما مشکل تون چی بود؟ بنظرتون مشکل من چیه؟ من پرولاکتینم و غذد تیروئیدم نرمال بود 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه هنوز درمان نشدم باردارم نشدم 😶‍🌫️😶‍🌫️

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

من مجردم منم علائم شمارو دارم میخوام برم دکتر زنان امیدوارم درمان قطعی داشته باشه دیگه کلافه شدم افسردگی گرفتم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

من مجردم منم علائم شمارو دارم میخوام برم دکتر زنان امیدوارم درمان قطعی داشته باشه دیگه کلافه شدم افس ...

منم ،لطفا خبر بهم بده که دکتر چی میگه بهت ، باشع؟ 

منم ،لطفا خبر بهم بده که دکتر چی میگه بهت ، باشع؟

باشه اگه یادم بمونه حتما میگم

احتمالا شنبه هفته بعد برم

بسا چیزی را خوش نداشته باشید، حال آنکه خیر شما در آن است و بسا چیزی را دوست داشته باشید، حال آنکه شر شما در آن است. و خدا می‌داند و شما نمی‌دانید. بقره آیه۲۱۶  

مشکل تون چی بود تو آزمایش

پرولاکتین بالا

'فَلَا تَعلَمُ نَفس مَا اخفِیَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعیُن  جَزَاءً بِمَا کَانُوا یَعمَلُونَ'  هیچکس نمیداند که برایش چه قرة‌العین هایی  پنهان کرده‌ایم... [قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه میزند و می‌چکد.]  🌸

ظاهرم از همین اول بارداری خیلی بهم ریخته 🥺

شماهم موی زائد دارید؟

موهای زائد صورتو میگن اصلا نبلید لیزر کنید بدتر میشه

من میخوام اول مشکل داخلیم حل شه بعد برم الکترولیز کنم

دارو مصرف میکنید ؟ اختلال هورمونی دارید یا تنبلی ؟

دارو‌ میخورم اختلال هورمونی دارم