2777
2789

از لحظه ای که رفتم یکسره سرش توو گوشی بود  حتی یه چایی هم بهم نداد  منم هعی هر چند دقیقه یکبار یه سوال می‌پرسیدم سکوت میشکستم  اونم با هااا یا نههه یه جوری که انگار اصلا منو نمیبینه حواسش بهم نیس جواب میداد 

نیم ساعت نشستم حرف نزد  چایی نیاورد سرش توو گوشی ریلکس لم داده بود من خیلی معذب شدم و ناراحت شدم خیلی دلم گرفت  یهو شوهرش هم از بيرون تخص تخص اومد توو    بدون اینکه سلام بده  بلند گفت این در بی صاحاب  کی باز گذاشته  این بخاری برا کی روشن اینجا  از  کنار ما رد شد سلام نداد خیلی ترسیدم 

راستش آخرین بار من اومدم توو در راه روشون باز گذاشتم نمیدونستم میبندنش   خونش ویلایی  

به شدت دلم گرفت فقط میخواستم از اونجا برم  بعد هعی پیله کرده بود که نمیذارم بری  آخر گفتم  شوهرم پیام داده که بچه ها خیلی گریه میکنن بیا که با مامانت تنهایی نمیتونه نگهشون داره و از اونجا در رفتم و تا توو خیابون ازش خونه دور شدم توو این سرما تا شوهرم بهم رسید و منو آورد خونه 

مجازی آشنا شدین م که چند بار بیرون قرار گذاشتیم همو دیدیم  3 سال شدید توو چت و اینا دوستیم هعی احول همو میگیرم  اونم دختر و هم سن و سال خودم و کلا زندگی و مشکلاتمون خیلی بهم می‌خورد  

قرار بود برا یلدا بریم خونه مامانم که  همه دور هم جمع جمع شیم  آقا این دوستم صبح اصرار پشت اصرار که امشب حتما حتما یلدا بیا خونه من   منم چون سه ماه زایمان کردم افسردم و کلا انقدر با بچه هام درگیرم اصلا از خونه بیرون نمیرم دیگه اون هعی زنگ میزد که بیا شوهرمم اخر گفت برو  با دوستت یکم بهت خوش بگذره روحیت عوض شه منم قبول کردم و  به مامانم گفتم بیاد بچه هام نگه داره خلاصه‌ مامانم از دور همی اش زد و اومد بچه ها من نگه داره من رفتم خونه دوستم 

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

الان خیلی دلم گرفته 

انگار خیلی ترسیده باشی همونجوری ام 😭😭😭

خونه رسیدم به شوهرم گفتم گفت دیگه باهاش نگرد 

بهم پیام داد امشب از چیزی ناراحت شدی دلم پر بود ترکیدم گفتم توو میدونی من این روزا چقدر حالم بده و افسردم به امید تو اومدم توهم هعی سرت توو گوشی من نه گشنه بودم نه تشنه ولی چایی  یا آبیموه جلو مهمانت بذاری یعنی داری بهش احرام میذاری که تو برام مهمی  و با این کار  ثابت میکنی که از اومدن مهمان خوشحالی   چیزی که جلوم نذاشتی هیچ باهام حرفم نزدی یکم بحث کردیم اون گفت ببخشید اعصابم از دست شوهرم خراب بود عصبی و بی حوصله بودم و  معذرت خواهی کرد  آخر بهش گفتم من نمیتونم باهمچن آدمی دوست باشم وبلاکش کردم 😔😔😔😔😔😔

احساس بدی دارم ترس عذاب وجدان خیلی بده

🔴یه قرص خوب برا چاق شدن بگید🔴خیلی لاغرم 😭😭😭   جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏 . اگه جوابت ندادم یعنی جواب ابلهان خاموشیت سکوت منو به حساب زرنگی خودت نذار اینجا یه سایت عمومیه اگه توو دنیای واقعی ببینمت جررررت میدم*.                               🛑🛑🛑 قرص گین آپ و ضرراتش   :  خب راستش من خیلی لاغرم وزن 40و قد 160 دم عروسیم خیلی دلم میخواست تپل شم یا حداقل صورتم یکم گونه داشته باشه رفتم گین آپ گرفتم خوردم کم کم تپل شدم و خیلی خوشگل شدم میخواستم فقط یه ماه بخورم که یه ماه خوردم و عروسیم یه ماه عقب افتاد و دوباره مجبور شدم ادامه بدم و دوباره عروسیم عقب افتاد و خلاصه سه ماه خوردم توو این سه ماه اشتهام خیلی زیاد شد و9 کیلویی چاق شدم و خیلی خیلی خوشگل شدم دوسه هفته قبل عروسیم یهو تمام بدنم مخصوصا صورتم پر جوش شد یه جوشا خیلی وحشتناک که هرچی محلول و اینا میزدم و قرص مصرف کردم گم نشدن خیلی خیلی عوارض بدی روم داشت یه عروس بودم با صورت پره جوش پریودام هر دو هفته یه بار شدن با خونریزی زیاد قرص ول کردم کل وزنم برگشت تمام بدنم پره ترک پوستی شد معده دردا شدیدی میگرفتم حس میکردم شکمم پره باده نفخ بدی گرفتم پا درد شدم خلاصه که همه این مریضی ها تا یه سال درگیر بودم تو رو خدا به هر قیمتی نخواه چاق شی اونم با قرص باور کن تمام قرص چاق ها هورمونی هستند با دستکاری کردن هورمون ها یه چاقی کاذب به آدم میدن و آدم پوکی استخوان میگیره که بدترین بیماری هاست اون موقع یکی از. آشناهام میگفت نخور من خوردم پوکی استخوان گرفتم استخون لگنم سیاه شده تا چندماه راه نمیتونستم برم با خودم گفتم من لاغرم دیگه آب از سرم گذشته بذار هر اتفاقی نیوفتاده بیوفته با اینکه خیلی لاغرم دیگه تن به قرص چاقی نمیدم به توبه کردن افتادم  🛑🛑🛑🛑🛑🛑🛑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشکال نداره عزیزم پیش میاد و درس شد برات 

مشکل از تو نبوده 

پیشنهاد می کنم کم کم فاصلت رو با این دوستت بیشتر کنی و کمتر وابسته باشی بهش 

به خصوص این که انگار بیشتر از نظر مجازی با هم در ارتباطید و الانم از نظر احساسی بهم ریخته ای 

سرت رو با چیزای دیگه گرم کن 

یلدا اخه میرن خونه کسی اونم شوهر داشت شاید خواستن جایی برن شوهرش راضی نبود شما اونجایی

اصرار به اسی میکرد بیا خونم که گورشو بکنه؟ نه از اون همه اصرار نه به این رفتار.. مهمون دعوت نمیکرد مجبور نبود 

احتمالا بین خود زن و شوهر مساله ای پیش اومده بوده، فردا بهش پیام بده، بگو خودت دعوت کردی و ناراحت شد ...

امشب بهش پیام دادم 

خب رفیقم بود میتونست همون اول بگه من با شوهرم بحثم شده نیا نکه من سنگ رو یخ کنن😭😭😭