2821
2789
عنوان

کیا تریپوفوبیا داررررررن

519 بازدید | 22 پست

حالم خیلییییی بده روز به روزم دارم بدتر میشمممم 

اینستای لعنتی اشغالم که میدونید این روزا پر شده از پیجای درمان hpv و کلی چیزای چندش میزارن هرچی بلاک ریپورت می‌کنم بازم هست 

دیگه حتی به جایی رسیدم که با دیدن دونه های انارم حالم بد میشه 

خدا نکنههههه تو طول روز یه چیز چندش ببینم شبش تا صبببح بهش فکر می‌کنم انقدررررررررررر تمام بدنم خارش میگیره و ذهنمو درگیر میکنه تا صبح چشم روهم نمیزارم و به مرز دیوونگی میرسم 

تورو خدا بگین اگه این مشکل لعنتی رو دارین چجوری باهاش کنار میاین و حواستونو پرت میکنید ؟ 😭

میــخوام تیـمِ من شیـش هـیچ بِبَـره درسـت هَمـون موقـع که مال تو باخـت😉🤌🏻

فکرتو به چیز دیگه مشغول کن یه مدت

مثلا سریال ببین یا یه کلاسی برو

کم کم از سرت میوفته

چون تو سرت زیاد مونده از انارم حس بد میگیری وگرنه منم این فوبیارو دارم انار اوکیه برام، ذهنتو مشغول کن یه ماه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من در این حد درگیرش نیستم که با چیزای ساده اذیت بشم

ولی یه بار داداشم سنگ دریایی آورد خونه

بیشتر از ۱۰۰۰ تا حفره ریز داشت

دیگه تصور کن چه جوری شدم

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

تنها راهش این با ترسات روبه رو شی همین !

یعنی چی ؟ بشینم این چیزایی که حالمو بد میکنه ببینم ؟ اگه منظورت اینه چند بار کردم اینکارو خیلی حالم بد تر شده 

من در این حد درگیرش نیستم که با چیزای ساده اذیت بشمولی یه بار داداشم سنگ دریایی آورد خونهبیشتر از ۱۰ ...

واااااااایییییییی 

لعنت بهش کاش درمان داشت دلم می‌خواد بمیرم 😭😭

منم شدیدا به این فوبیا مبتلا هستنم حتی از دیدن حبابک های روی آب هم یجوری میشم 

کاربری دست دو نفره کارگاه بازی درنیارید بیماری قلبی دارم حوصله ی بحث با شمارو ندارم حتی شما دوست عزیز! آزادی🤍✌🏻گیسوان خود را در زیر این آسمان آبی می گسترانم ...دختری از قوم ترک...میشه لطفاً اگه چشمت به امضام افتاد برای حاجت روایی دلم یه صلوات مهمونم کنی خیلی ممنونم عزیزدلم💚🌱دختری از تبار کوروش بزرگ و با نژاد آریایی🦁✨تنها راه نجات از تاریکی بیداری است✓

منم شدیدا به این فوبیا مبتلا هستنم حتی از دیدن حبابک های روی آب هم یجوری میشم

ببین من وقتایی که یه چیز چندش به چشمم میخوره بزار بگم شبش چجوری میگذره بهم 

مداااااااااااام از سر تا نوک پامو میخارونم بغض می‌کنم گریه می‌کنم بلند میشم میشینم آخرشم تحملم تموم میشه ساعت ۵_۶ صبح میرم حموم انقدرررر بدنمو لیف میکشم تا شاید آروم شم و خوابم ببره 😭

واااااااایییییییی لعنت بهش کاش درمان داشت دلم می‌خواد بمیرم 😭😭

خدا نکنه🥲

کاش میتونستم کمکت کنم🥲

روح آدمی ممکن است با یکی از این سه ویران شود: با آنچه دیگران در حق تو میکنند، با آنچه دیگران وادارت میکنند در حق خودت بکنی و با آنچه خودت داوطلبانه با خودت میکنی.(کتاب هیاهوی زمان)

خدا نکنه🥲کاش میتونستم کمکت کنم🥲

از پیجای درمان hpv متنفرررررررررررم مخصوصا اونایی که چیزای چندش پست میکنن یعنی الهی مادرشون به عزاشون بشینههههه 

از پیجای درمان hpv متنفرررررررررررم مخصوصا اونایی که چیزای چندش پست میکنن یعنی الهی مادرشون به عزاشو ...

نگاه نکن فوری ردشون کن🥲

2825
2823
2791
2779
2792