2777
2789
عنوان

دام برای خواستگارم تنگ شده

242 بازدید | 9 پست

دو ماه در ارتباط بودیم دو هفتس کات کردیم 

خیلی دلم براش تنگه مخصوصا امروز از صبح تو فکرشم 

از طرفی امشبم بدجور جای خالی بابام حس می‌شد اولین سالیه ک نیست 

کاش حداقل بابام بود(:

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

همش تو فکرم باهاش حرف میزنم میگم میخندم 

حس میکنم جدی جدی دیوونه شدم 

بخاطرش رفتم دکتر مغز و اعصاب قرص میخورم

برای شادی روح پدرم و برادرم صلوات و فاتحه بفرستین بهم بگین منم برای امواتتون بخونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی عزیزم

میشه ب خدا بگی این دنیارو برای این بنده اش تموم کنه؟

دیکه نمیکشمممم

ولش منوچی میگی بهم گفتن خاستگارت مهندسه گفتم منو اینهمه خوشبختی محاله میدونستم نمیشد شانس ندارم

چرا نشد؟

فراموشش میکنی وقت میگذره فکرت سراغش رفت بگو نمیشه ب افکارت بعدم مرگ حقه اینم حقیقت تلخه میدونم همه م ...

خیلی درد داره میدونی 

اخع خدا ک میدونه من حالم بده چرا اون پسره رو سرراهم قرار داد خوب ک وابسته اش شدم رفت 

اومدن خانوادش دیدن عکسمو گرفتن بردن تهش خبر ندادن

برای منم دوبار پیش اومد سخت گذشت تا فراموششون کردم