2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم‌هنوز هنگ ام از چیزی که گفتی . یعنی حسی ندارن؟

نمیدونم عجیبن خیلی. حتی برای برادر خودش که همکار همسرمه و خانم همکار همسرم هم عجیبه. آرامش داشتن بیقرار بچه نبودن

سوال شغلی نپرسید

خب چرا چهارتا دنیا آورده بودن؟

به این امید که بعدی پسر بشه 

همشهری ما ده تا دختر آورد به همین امید یکی نیست بگه تو که پول تعیین جنسیت باivf نداری پس پسر خواستن واسه چیته میترسی نسل فقیر بودنت ادامه نداشته باشه

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

ن منظورم اینه بدن دست بقیه حالا ن پرورشگاه

اون مواردم دیدم

پدربزرگ خدا بیامرزم گفت که وقتی پدرش مرده 

مادرش ثروت بچه های خودشو ( پدربزرگم و برادرش) که یتیم شده بودن خرج شوهرهای جدیدش کرده 

چند بار ازدواج کرد و ثروت بچه یتیما رو به باد داد

همش به حرف شوهرا بوده و خیلی مراقب پدربزرگم و برادرش نبوده

میگفت من و برادرم کارگری میکردیم مادرم خونه شوهرش بود 

یه روز انقدر گرسنگی و فقر بهمون فشار اورد که رفتیم خونه مادرمون یکم غذا بهمون داد بعد ما رو بیرون کرد که سوهرش ناراحت نشه

با این وجود موقع پیری و مرگش پدربزرگم جمعش کرد

خدایا...حس میکنم قراره پارم کنی...خب ببین کاراتو!...مثلا بندتم باید نازمو بخری...ولی شدی اربابو منم برده...هی میتازونی!

آره همسر من به همکار داره که برادر این همکار به بچه دو قلو داره مادر و پدر بچه خیلی وقتها یک قل و گا ...

یک چیزی بگم بیشتر هنگ بشی یکی ازاقوام ما۱پسر داره و دوتا پسر دوقلو یعنی۳تا تکی دست پدر شوهرمادرشوهر دوقلو ها دست مامان خودش جالبیش اینه صبح دوقلوها را بستری کرده بیمارستان عصر چون قرار مسافرت داشتن و باید میفرته رفته و میگه چون من زود ازدواج کردم و بچه دارشدم و نگشتم الان میخام راحت باشم 🥴

اتفاقا به این کارش افتخار هم میکنه میگه لاکچری ام 😂خب لاکچری تو که انقدر ادعا داری پول بده پرستار بچه بگیر تربیتش هم تو خونه اینو اون خراب نشه زحمتم بهشون ندی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁