2777
2789
عنوان

تا حالا شده...

182 بازدید | 20 پست

تا حالا شده دلتون بگیره و ندونید چیکار کنید که حالتون خوب شه و حوصله هم نداشته باشید و مودتون خوب نباشه؟

اینجور موقع ها چیکار میکنید حالتون بهتر شه و نتیجه داده؟

ممنونم از راهنمایی هاتون

برای گرفتن شماره تماس یک مشاور خوب(اقای دکتر حبشی)رایگان.توی پی وی بهم پیام بدید.توی کانال و پیج نکات همسرداریم از فایلهاشون هست. ادرس پیجم @aroose_sadatt 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من گريه ميكنم

شعر ميخونم 

شعر مينويسم ك خيلي تخليم ميكنه

بعد ميرم فيلم طنز نگا ميكنم يا اهنگ گوش ميدم 

ولي ازهمه موثر ترش خوندن كتابه كه حواس ادمو پرت ميكنه مثلا ملت عشق يا كتاب يا مردي به نام اوه يا دختري ك رهايش كردي 

ولي امام صادق فرمودن هر وفىقت خيلي ناراحتو نا اميد بودي ودلت گرفته بود به امام حسين پنا ه ببر 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.

يه ليست دارم... چون هميشه يه جور حالم خوب نميشه... بعضي وقتا با كتاب خوندن يا قرآن خوندن... بعضي وقتا خريد... بعضي وقتا درست كردن يه چيزي... بعضي وقتا درددل با يه بخت برگشته... بعضي وقتام گريه... البته خوردن و يا غذا درست كردنم ميتونه باشه... 

زنی که زیبایی اندیشه پیدا کرده باشد زیبایی تنش را نشان نمی دهد. دکتر شریعتی
يه ليست دارم... چون هميشه يه جور حالم خوب نميشه... بعضي وقتا با كتاب خوندن يا قرآن خوندن... بعضي وقت ...

قرآن خوندن خيلي خوبه آرامش ميده 

يا ١٠٠مرتبه بگين يا الله من امتحان كردم واقعا آرامش ميده

كتاب خاطرات يك دلقكم خوبه 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.