2777
2789
عنوان

اینجوری میتونم ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 84 پست

شوهر پیدا نمیشه ها، اگه خوبه دو دستی بچسب، دوس پسر کیلویی چند؟؟؟ اگه بگیر بود تو این سه سال گرفته بود، نه که‌ رابطتون به جدایی بکشه، حالا مقصر هرکی هس، اون بگیر نبوده، وقتت رو تلف نکن، رو خاستگار بیشتر فکر کن، عقل داشته باش 

منم رابطه دوساله ام امروز با خیانت تموم شدافتاده با ی زن مطلقه ک دوتا بچه هم دارهمنو با بدترین شرایط ...

بگردم🥲

رابطه جنسی؟من نداشتم حتی قصدمونم ازدواج بود ولی نشد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این سه روز حالم خوب بود الان کم کم دارم دلتنگش میشم و این منو میترسونه

طبیعیه رابطت عین بچه ۳ ساله اس که میتونستی داشته باشیش همون قدر سخته و دردناک ولی باید فکر کنی مرده چال اش کنی عزاداری گریه و ...گذر زمان

ولش کن بره گمشه خواستگار خوبو دو دستی بچسب

من دوست دختر قبلی شوهرم بعد جدایی با خاستگار خوبش ازدواج کرد الان هنوز پاش تو زندگی منو شوهرمه دیگه دارم جدا میشم 

حالا خوبه اینم ازدواج کنه بعد یکی دیگه رو هم بدبخت کنه؟