2777
2789
عنوان

چرا شوهرم اینجوری می‌کنه آخه😐

448 بازدید | 20 پست

هرکاری میکنم ازم میخواد برا اونم انجام بدم 

مثلا پامیشم دمنوش رازیانه درست میکنم میگه ب منم بده بخورم میگم برا تو خوب نیس ،من برا هورمونام میخورم...

میرم ماسک میزنم ب صورتم میگه بیا برا منم بزن..

مرطوب کننده لب میزنم میگه برا منم بزن لبم نرم بشه😐😐

فقط مونده بگه آرایش میکنی منم آرایش کن🤦🏻‍♀️

چرا عینه بچه ها رفتار می‌کنه آخه😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من همه این کارا رو برا شوهرم خودم میکنم چون حال میده دوتایی 

چی میشه خب مگه رسیدگی به پوست فقط مال خانوماس

من جات باشم دم نوش رازیانه گذاشتنی برای اونم دم نوش دیگه میذارم دوتایی بخوریم کیف کنیم

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

حال میده

شوهر منم همینه صورتمو میشورم میاد بالاسرم میگه چیه اینا میگم این ژل شستشو این قوم شستشو میگه میشه منم بزنم😂میگم بیا بزن شروع میکنه به زدن دیگه باهم تا مرطوب کننده و ضد افتاب پیش میریم😂🤣همین دیروز بود اومده میگه فقط تو نمیری زیر افتاب منم میرم بیا به منم ضد افتاب بزن😂😂

دستشویی هم اسایش نداذم میرم دستشویی میاد برقو خاموش میکنه دستگیره درو میاره پایین😂😂

من تخم مرغم بخورم میگ وای بپز برا منم ی ی لقنه بده گوهم درس کنم میگ خوشمزه میشه دست تو بده 😂😂😂😂

اره اینم همینه 

هرچی میخورم میگه تو ب خودت میرسی لابد مفیده اینی ک میخوری ب منم بده بخورم 😂