التماس دعا دارم سال دیگه اینموقع بادل خوش و سلامتی توشهرخودمون زندگی کنیم♡
حاجت روایی تک تک نی نی سایتیا♡ ان شا الله♡
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
تورو خدا منو دعاکن،بگو به آبروی خانم ام البنین ودودست بریده ابوالفضل،به ناامیدی لحظه آب بردنشون،جواب اون زن ومرد تهمت زننده رو بدن و حرفشون رو بزارن تو دامن خودشون وبچه هاشون
به خدا بگید بهم رحم کنه من تنهام بغلم کنه بهم امنیت بده من خیلی ازبی کسی ضربه خوردم😔😔
شما رو جون هر کی پیشتون عزیزه به اسم کاربریم دعا کنید شوهر خواهرم خیلی خواهرمو کتک میزنه و خسیس و فاسد و دروغگو و زن باز و اهل صیغه اس و تنبله و کاری نیست و خاله زنک و بد دل و بددهن و بد اخلاق و اهل تهمت زدنه تو رو خدا و قرآن دعا کن خواهرم خیلی زود تا ۳,۴ روز دیگه بتونه از شوهرش بدون شر و دردسر طلاق بگیره و انشالله آرامش و راحتی پیدا کنه خواهرم و انشالله شوهرش بدون شر و دردسر و آبرو ریزی و دعوا و کولی بازی خواهرمو طلاق بده و بهش مهریه و نفقه و جهیزیه خواهرمو تمام و کمال پس بده انشالله جون عزیزاتون دعا کنید برا خواهرم😭 و جون عزیزاتون دعا کنید انشالله دامادمون و خواهر دامادمون و برادر و مادر دامادمون انشالله خدا جوابشونو بده همین روزا جوری که تا عمر. دارن از من و عزیزانم و آهمون خیلی بترسند و خیلی خدا جواب اونایی که در حق من و عزیزانم ظلم کردن بده همین روزا انشالله🥺
ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
پدرم کتک میزنه و بد دله و خسیس و شکاک (حتی نمیزاره در خونه باز کنیم)و بد اخلاق و بد دهن و تهمت میزنه و آبرو بره و همیشه پشتمونو خالی کرده حرف بد مثل نقل و نبات تو دهنشه و کولی و دعواییه و زورگوی و فاسد و خونه همیشه زندانیمون میکنه و پول مهریمو چنپ سال با سودش خورده پس نمیپه میگه اگه میتونی پس بگیر😭 حتی پول شارژ نمیده😭 و تو خونه هم نمیزاره راحت باشیم ن برا خوردن ن خوابیدن ن تلویزیون برا کار خونه از عمد می ایسته یالا سرمون که دعوامون کنه خدا لعنتش کنه کاش اگه خدا عدالت داره پدرم بمیره بی شر و دردسر فقط شر و بدی و بدبختی ازش دیدیم شما رو به خدا دعا کنید پدرم ظلمش به خودش برگرده الهی و هیچ وقت دیگ در حقمون ظلم و ستم نکنه 😭💔جون عزیزتون دعا کنید بابام امشب سکته کنه و بمیره انشالله نفس راحت بکشیم از دستش الهی که شرش ازمون کم شه💔😭
خدا هست،اگه هست چرا جون پدر ظالممو نمیگیره 😭
جون امام زمان دعا کن تو رو قرآن انشالله من و عزیزانم مخصوصا من و مامانم و خواهرم و داداشام مثل مردم عادی آزادی داشته باشیم بریم بازار و مغازه و سفر و پارک و سینما و زیارتگاه ها بتونیم با مادر بزرگ و خاله هام رفت و آمد کنیم و بتونیم راحت بریم سرکار و ادامه تحصیل بدیم و با همسایه ها سلام و علیک بتونیم داشته باشیم و انشالله هر جا دلمون میخواد حتما بریم و کسی محدودمون نکنه اصلا ، تو رو به امام حسین دعا من حاجاتمو گلم😭😔💔
تو رو خدا و قرآن دعام کن انشالله من و خواهرم همین روزا شغلای دولتی با حقوقای خیلی بالا نصیبمون شه و شغل دولتی داشته باشیم و خیلی زود رسمی شیم انشالله 😭