2777
2789
عنوان

سقط جنین چجوریه؟؟؟

882 بازدید | 25 پست

سلام بچه ها.دوستم تو پنج ماهه دیروز وقتی رفته دسشویی چن قطره خون دیده بعدشم دل درد.دیه خون ندیده.الان دل دردش بهتر شده

منتظریم بیان سونوش کنن ببین قلب جنین میزنه یانه.کسی تجربه داره؟ینی‌ممکنه جنین تو شکمش مرده باشه؟

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پنج ماهه دیگه سقط نیست عزیزم

زایمان زود رسه

بعدم گاهی این لکه بینی پیش میاد

شاید جفتش اومده پایین

بعضی خانوما بخاطر وضعیت جفتشون کل بارداری رو لکه بینی دارن 

دیدن خون لزوما این نیست که قلب بچه نمیزنه

دقیق چند هفته است؟؟

احتمالا جفتشه

کار سنگین نکرده؟؟نزدیکی؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اره فقط موقع ادرار مث قطره خون پریودی کم بوده و تموم شده.

انشالا که چیزی نیست و با استراحت رفع میشه

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....

استرسم خیلی بده براش

پنج ماهه دیگه سقط نیست عزیزم زایمان زود رسه بعدم گاهی این لکه بینی پیش میاد شاید جفتش اومده پایین ...

۱۷ هفته هست.

شبش نزدیکی داشته.ظهرم کمی ورجه وورجه کرده بعدش ک رفته دسشویی خون دیده و درد داشته دیشب

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
۱۷ هفته هست. شبش نزدیکی داشته.ظهرم کمی ورجه وورجه کرده بعدش ک رفته دسشویی خون دیده و درد داشته دیشب

وای نزدیکی خیلی بده تو بارداری 

بهش بگو دیگه اینکارو نکنه

وای خداااا  من چقد خوجلم     

خب همون بوده دیگه

ان شالله دوستتون طوریش نمیشه .... طبیعیه لکه بینی تو ماه 5 ولی خوب بلاخره حتما سونو برن که خیالشون راحت بشه 

من یه سوال دارم ... 

میگن ماه های آخر نزدیکی داشته باشید ... 

من نمیدونم چه جوری نزدیکی داشته باشم ...اخه الان بچم چرخیده یوقت طوریش نمیشه ؟

کسی میدونه پاسخ سوال منو ؟

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    
۱۷ هفته هست. شبش نزدیکی داشته.ظهرم کمی ورجه وورجه کرده بعدش ک رفته دسشویی خون دیده و درد داشته دیشب

مشکلی نیست

من ۷ هفته مداوم و پشت سرهم خونریزی داشتم

چیزی نشد

اگر همراه درد نباشه مشکلی نیست

اما نزدیکی رو تعطیل کنه

قبلا ،تمام لحظات خوشم با همسرم و پسرم رو استوری میزاشتم،بعد همش ناخودآگاه یهویی بحثمون میشد.یه شب شوهرم گفت چشممون کردن،دیگه استوری و پروفایل نزاشتم،الان خیلی وقته خوش خرم داریم زندگی میکنیم.