2777
2789

خودم باردارم ویکم فعالیت برام سخته فعلا به همین دوتا بسنده کردم دیگه 

شماهم بزارید ذوق کنیم

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

بزارید منم ببیتم

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

اینو چیدم

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز بابام کلی میوه خریده بود گذاشته پشت ماشین داداشم دنده عقب گرفته تمام میوه ها له شدن 

ینی از درون دارم میسوزم خرمالوهای قشنگم همه له شدن

حالا بابام گفت دوباره میخرم اما دلم نمیاد واصعا با این وضع دوباره هزینه کنه 🤦‍♀️

من امروز بابام کلی میوه خریده بود گذاشته پشت ماشین داداشم دنده عقب گرفته تمام میوه ها له شدن ینی از ...

اگه قابل استفادس استفاده کنید 

حیفه اسراف نشه

الهی هر آنچه که خیر است  ومانمیدانیم✨🌱

هیچی دارم میرم خونه بابام اینا بابام مرغ وگوشت خریده داد بهم تا اماده اش کنم برا کوبیده منم یه کیک میخرم میرم 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
نوش جان عالیه😍

فدات

من لرم قهرمان ایران زمین💪نام اسطوره های قومم که قهرمان ایران هستن :هادی چوپان 💪امین میرزا زاده 💪وحید بادپی 💪سعید اسماعیلی 💪مهدی عبدالوند 💪علی فولادوند 💪محسن کردعلیوند _💪سینا کاظمی 💪سعید عبدولی 💪علی شمس قمر 💪پویا دادمرز 💪علیرضا محمدی💪علی احمدی وفا💪دانیال سهرابی 💪