2777
2789

سلام من یه اسم تک می خواستم اسم سرناد رو انتخاب کردم اما هنوز یک کم مرددم این اسم تا تازه میخواد ثبت بشه تو ثبت احوال و معنی اش نغمه عاشقانه ای که عاشق برای معشوق می خونه هست تلفظش هم serenad هست ممنون می شم نظر بدید

یکم سخته و پیچیده تو زبون نمیچرخه،یعنی ازاین اسمایی ک آدم باید دوبار یا سه بار بپرسه تااخر متوجه بشه،شما ب هرکی بگی اسمش اینه سه بار باید تلفظ رو یادش بدی،دوبارم براش معنی کنی  

اللهم صل علی محمّدوآلِ محمّدوعجِل فرجهم   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم تلفظش سخته و مطمئنا هيچكس دفعه اول درست تلفظش نمي كنه

به جز تك بودن به اين هم فكر كنيد كه اسمي رو بزاريد كه هر جا پرسيدن اسمش چيه مجبور نباشيد چندبار تكرار كنيد تا متوجه شن و آخرش هم بپرسن حالا معني اش چيه

من پيشنهاد ميدم يه اسم راحت تر پيدا كنيد

دختر پاییز که باشی عاشقانه هایت را پایانی نیست..

جالب نیست

همیشه باید برای دیگران توضیح داد

از نظر من اسم باید جوری باشه که با گفتنش تصویری، حسی، چیزی در دیگران تداعی شه و اسم های بیش از حد ناشناس این خصلتو ندارن

مضاف براین کلا من نمیپسندم خوش آوا نیست

و توی فارسی هم سرناد به خاطر شباهتش به کلمه ی سرنا (ساز و سرنا ) همیشه اول سرنا خونده میشه و آدمو یاد اون سرنا میندازه

من دوس نداشتم

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا اگه دلت خواست اگه صلاح دیدی روزی بشه منم تیکربارداری بزنم🙏خدایاشکرت منم باردارشدم به لطفت💜💜💜شادی روح برادر مظلوم جوان مرگم  اگه دوست داری صلوات🖤💔🙏😔

اسم الیزابت که خارجیه آوایی نداره ولی معنی ش بنده خاص خداوند و خارجی ها رو بچه شون میذارن 

دیگران اول به اجبار و بعد به راحتی اسم رو تلفظ می کنند پس اگه اسم سورناد رو دوست داری حتمن بذار