2777
2789
عنوان

نظرتون را جع به اسمی که برای دخترم انتخاب کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 725 بازدید | 41 پست

به نظر من آوای قشنگی نداره. اسمی انتخاب کن که تلفظش راحت تر باشه و نیازی نباشه برای همه توضیح بدی. دو روز دیگه انشالله دخترت میره مدرسه و باید به همه توضیح بده تلفظش اینه. نه اونی که شما میگی. 

یک صبح جمعه پا میشی میبینی یه مرد پر ادعا با بی تدبیری، مملکت را به دامن تفرقه و آشوب انداختهیه صبح جمعه دیگه هم پا میشی میبینی یه مرد بی ادعا با شهادتش موجب همدلی و وحدت یه ملت شده.  چقدر فرق است بین کسی که بندگی خدا را میکند و کسی که نوکری کدخدا را
اسم الیزابت که خارجیه آوایی نداره ولی معنی ش بنده خاص خداوند و خارجی ها رو بچه شون میذارن  دیگ ...

عزیزم ببین شما الان با وجود اینکه تلفظش رو به لاتین هم نوشته اشتباه خوندی ! اصلا سورناد نیست 

یه بار دیگه پست اول رو بخون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه به نظرم خوب نیست قشنگ نیست اصلا 

معلوم نیست اسم دختره پسره  

کلا زیبا نیست 

هیچ وقت هیچ انسانی را تا مقام خدایی ارتقاء ندهید . لعنتی می رود ازآن بالا عذاب نازل میکندبدتر از عذاب الهی
من تازه اسم دخترم خيلي اسونتر از اينه سوريا هنوز بعد از يك سال و نيم همش دارم درباره ش توضيح ميدم ...

یعنی پشیمونی از اینکه یک اسم خاص رو دخترت گذاشتید و برگردی عقب عوضش خواهی کرد؟

نميدونم چرا من ياد سرندپيتي افتادم🙈

استارتر جان درسته اسمش براي كسي اشنا نيست ولي بعد يه مدت مطمئن باش زياد ميشه و از نا اشنا بودن درمياد

من كمي تلفظ اسم سختمه وگرنه خوش اواست

یه سوال اسمایی که تو سایت ثبت احوال نیست رو نمیتونیم بزاریم؟؟؟

اگر بتونی ثابت کنی که ریشه درستی داره و تو فرهنگ لغات باشه می تونی ثبتش کنی متاسفانه اسم های ثبت احوال خیلی تکرار می شن و همه از همون جا اسم انتخاب می کنن

اگر تلفظ لاتینش رو ننوشته بودی من محال بود اونجوری بخونمش 

وقتی آدم با یکی ملاقات میکنه فقط،اسم رو.میگن و میشنون دیگه یه پلاکارد که گردنشون نمیندازن معنی و ریشه اسم رو توضیح بدن 

اینکه لغت مشترک با زبان فرانسوی هم هست  فکر نمیکنم خیلی معیار مهمی باشه مگر اینکه فرانسه زندگی میکنید یا فرزندتون یه رگ فرانسوی داشته باشه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

اینو کلی میگم نیازی نیست عقاید و باور های ما بشن اسم بچمون درسته که ما ممکنه عرق ناسونالیستی یا مدهبی داشته باشیم ولی بهتره بجای دقت رو این مسایل اسمی رو بچه بدارییم که در روابط اجتماعیش در آینده خللی ایجاد نکنه ساده و صریح و خوش اهنگ باشه

اگر تلفظ لاتینش رو ننوشته بودی من محال بود اونجوری بخونمش  وقتی آدم با یکی ملاقات میکنه فقط،اس ...

عزیزم یکی پرسید ریشه اش چیه من توضیح دادم اصلا ربطی به محل زندگی و ... نداشت می تونید بگید اصلا خوشم نیومد دیگه قرار نیست رگ و ریشه بچه آینده من رو آنالیز کنید