2777
2789
عنوان

سرماخوردگی مکرر

2305 بازدید | 20 پست

سلام  مامانای عزیز ـ میشه کمکم کنین😢😢😢😢😢😢😢😢😢دخترم ۲۱ ماهه اس ـ چند ماهه که پشت هم مریضه و هی خوب میشه و دوباره زود سرما میخوره همش از راه دهن نفس میکشه حتی وقتی حالش خوبه ـ تو خاب خرخر میکنه و هی میپره چون نفسش قط میشه مشکوک شدم ب لوزه سوم 

دکتر فوق تخصص گوش و حلق و بینی سراغ دارین😢😢😢😢😢😢امروز ببرمش خیلی خیلی خیلی ناراحتم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزيزم ى مدت تو خونه عنبر نسا دود كن بچه داداش منم مدام مريضه دادم زن داداشم تو خونه دود كرد بچه ها دودشو بچه ها استشمام كردن الان خداروشكر ديگه مريض نميشن بيچاره بچه كوچيكه هميشه سينش صدا ميدا نفس ميكشيد

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
عزيزم ى مدت تو خونه عنبر نسا دود كن بچه داداش منم مدام مريضه دادم زن داداشم تو خونه دود كرد بچه ها د ...

اره اتفاقا دوستمم گف چشم ولی باید دکتر ببرم دارم دق میکنم 😢😢😢😢

اره اتفاقا دوستمم گف چشم ولی باید دکتر ببرم دارم دق میکنم 😢😢😢😢

اگه تهرانى بيمارستان امير اعلم تخصص همين گوش و حلق و بينيه 

🙏🏻🙏🏻گر نگهدار من ان است كه من ميدانم شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 🙏🏻🙏🏻خدايا شكرت معجزتو ديدم 😭🙏🏻❤️
بله تهرانم ـــ  بذار ببینم کجاس و امروز وقت میدن ممنون از لطفت

سمت سعدى و دروازه دولته 

اخی عزیزم همه بچه ها همین طورن همش در حاله مریضی هستن  

استارتربااجارت البته معذرت میخوام توتاپیکت سوال میپزسم منم سه روزه درگیرم 

عزیزم یسوال بپرسم ؟شربت تب برروتاچندروزمیشه به بچه داد؟؟پسرم اراین ویروسیاگرفته همیشه دبگه روزسوم قطع میشدولی امروزکه روزسومه ادامه داره میخواستم بدونم اگه اراون تباباشه که 5روزیا7روزطول میکشن شربت استارومیشه دادیانه بایدعوض بشع

اخه دکترشم نیس سه شنبه میادممنون میشم جوابموبدی

وخدایی که بشدت کافیست