2777
2789
عنوان

سرماخوردگی مکرر

| مشاهده متن کامل بحث + 2305 بازدید | 20 پست
استارتربااجارت البته معذرت میخوام توتاپیکت سوال میپزسم منم سه روزه درگیرم  عزیزم یسوال بپرسم ؟ ...

اره میشه داد ولی اگه با استامینوفن پائین نیومده پروفن بده بهش.شربت خاکشیر خیلی خوبه واسه تب .عناب دم کن بهش بده اینا ضررم نداره

اره اتفاقا دوستمم گف چشم ولی باید دکتر ببرم دارم دق میکنم 😢😢😢😢

عزیزم پسرمنم اینجوری شده بود بردم دکتر گفت حساسیته شربت زادتن داد خیلی موثر بود.بعدم گفت بدنش ضعیفه تا بهتر شد شربت سان استول هر روز بهش بده منم دادم خیلی بهتر شد.منم هر ده روز پسرم سرما میخورد ب مدت طولانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتربااجارت البته معذرت میخوام توتاپیکت سوال میپزسم منم سه روزه درگیرم  عزیزم یسوال بپرسم ؟ ...

عزیزم من تب بچه هام با استامینوفن اصلا پایین نمیاد همیشه پروفن میدم تا وقتی کاملا قطع نشده روی ساعت بده پاشویه هم کن ایشاالله تبش قطع میشه 

عزیزم من تب بچه هام با استامینوفن اصلا پایین نمیاد همیشه پروفن میدم تا وقتی کاملا قطع نشده روی ساعت ...

ممنون عزیزم پس تاوقتیکه تب هست اگربیشترازسه روزم بودمیتونم تب برروبدم من فک میکردم نمبشه

من نمیدونم چرادکترپسرم بروفن نمیده 

فقط استا

حتی شیافم نمیده

وخدایی که بشدت کافیست
ممنون عزیزم پس تاوقتیکه تب هست اگربیشترازسه روزم بودمیتونم تب برروبدم من فک میکردم نمبشه من نمیدونم ...

شاید سنش جون کمه 

چون پروفن قوی تره ولی من هر وقت به پسرام میدم انگار آب خوردن هیچ تاثیری نداره برای همین اولش خودم پروفن میدم 

عزیزم پسرمنم اینجوری شده بود بردم دکتر گفت حساسیته شربت زادتن داد خیلی موثر بود.بعدم گفت بدنش ضعیفه ...

همونروز بردمش دکتر متخصص حلق و بینی گف لوزه ی سومه ولی من ک بچمو عملش نمیکنم عمرااااا