2789
عنوان

دکتر شهیاد سامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 50005 بازدید | 127 پست

من و خواهرم پیش دکتر سامانی عمل شدیم هیچکدوممون راضی نیستیم اصلا. بینی رو کج در میاره زیاد تغییر هم نمیده انگار دلش نمیاد ما مثلا میخواستیم نیمه فانتزی کنه که نکرد به شدت پشیمونیم که چرا راجبش بیشتر تحقیق نکردیم اصلا خودش مطب نیس معاینه هارو خودش انجام  نمیده دستیارش اسلامی میبینه امیدوارم این پیام منو کسایی که میخوان برن پیش سامانی ببینن و بیشتر فکر کنن راجبش ما از بس گریه کردیم سو چشامونو از دست دادیم دیگه :((((

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من و خواهرم پیش دکتر سامانی عمل شدیم هیچکدوممون راضی نیستیم اصلا. بینی رو کج در میاره زیاد تغییر هم ...

چرا الکی میگید؟؟؟؟من امروز مطب بودم معاینه هارو هم خورده دکتر انجام داد

سلام عزیزان من ۵ ماه پیش دکتر شهیاد سامانی عمل کردم اصلا راضی نیستم خواستم تجربه به اشتراک بذارم بینی من بینی بدی نبود ولی ایشون اصلا مهارت ندارن الان غضروف نوک بینی بسیار گرد و بزرگ گذاشتن بینی بزرگ و قوس شدید ک اصلا مد نیست 

خیلی ناراحتم از انتخابم 

من و خواهرم پیش دکتر سامانی عمل شدیم هیچکدوممون راضی نیستیم اصلا. بینی رو کج در میاره زیاد تغییر هم ...

عزیزم میشه اگه براتون مقدوره عکس فقط از بینیتون بذارین قبل و بعدش منم پیشش نوبت عمل دارم نمیدونم چیکار کنم 😔😭

وقتی هم بهشون مراجعه کردم گفتن بینی گوشتی بوده و زیر باز نرفتن ک خراب کرده البته تو نی نی سایت خواند ...

سلام عزیزم منم پیش سامانی عمل کردم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی چنتا سوال دارم عکس بینیتو هم میخوام ببیینم شبیه من شده یا نه

در شهر قم Elin.haircolour@ رنگ و مش و کراتین ***در قم با تخفیف وییییژه نینی سایتیا😍***
من دو ماهه عمل کردم فعلا که هیچکدوم گردن نمیگیرن کلا از سوراخ بینیم راضی نیستم دست نزده بهش بعد من م ...

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول کن

منم پیش سامانی عمل کردم میخوام عکس بینیتو ببینم با بینی خودم مقایسه کنم

در شهر قم Elin.haircolour@ رنگ و مش و کراتین ***در قم با تخفیف وییییژه نینی سایتیا😍***

سلام وقت بهیر میتونم شخصی با شما صحبت کنم من پیش ایشون نوبت دارم