2789
عنوان

دکتر شهیاد سامانی

| مشاهده متن کامل بحث + 49962 بازدید | 127 پست
نی نی سایت کلا از هر کس و هر شغل و هر غذا و هر موجود زنده ای توش بد گفتن😂💔

دقیقا نمیدونم چیکار کنم من عاشق کارای دکتر سامانی شده بودم که اینارو گفتم میترسم دیگه 

دقیقا نمیدونم چیکار کنم من عاشق کارای دکتر سامانی شده بودم که اینارو گفتم میترسم دیگه

چیا...اینایی که تو این تاپیک گفتن راجب دکتر ساکانیه؟

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چیا...اینایی که تو این تاپیک گفتن راجب دکتر ساکانیه؟

تو نینی سایت هرکس یچی درموردش میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده ، آره اینایی که اینجا گفتن راجب دکتر سامانیه اما نمونه کاراش خیلی قشنگه

کسیو از نزدیک دیدین که پیشش عمل کرده باشه؟

نه عزیزم ندیدم

میون کشته ها بابا پریشون به دنبال پسر با چشم گریون میرفتو با نوای بی نوایی صدا میزد سپهر بابا کجایی🖤🥀. به نسل های بعد بگویید: هر گلوله جان دو نفر را میگرفت هم جان فرزند را هم جان مادر را🥺💔

تو نینی سایت هرکس یچی درموردش میگه یکی میگه خوبه یکی میگه بده ، آره اینایی که اینجا گفتن راجب دکتر س ...

من دکتر سامانیو یکیو دیدم از نزدیک عمل کزده اخیرا تا الان که راضیه

سیری ز دیدن تو ندارد نگاه من❤️همونی که همیشه درگیر اسکرین شاته🤝

من دنبال دکتر ترمیمی  بودم دماغمو پیش حسام جهاندیده عمل کردم گند زده بهش.رسیدم به شهیاد سامانی برای ترمیم یکی از دوستام عمل کرد باهاش خییلی خوب شده، اونموقع که جهاندیده ۶۰‌تومن از من پول گرفت اون با سامانی ۳۰ تومن عمل کرد، تازه الان عمل اولیش شده ۵۰‌تومن ولی ترمیمو گفت ۱۰۰ بهم نمیتونم برم پیشش بخاطر هزینه.

در کل خیلی دماغش خوب شده 

من دنبال دکتر ترمیمی بودم دماغمو پیش حسام جهاندیده عمل کردم گند زده بهش.رسیدم به شهیاد سامانی برای ...

وای جدی ؟ دماغش کوچیکه ؟؟؟ من با ایشون می‌خوام عمل کنم یه نفر تو نی نی سایت گفته بود اصلا کوچیک نمیکنه خیلی ترسیدم چون دوست دارم بینیم کوچیک باشه 

سلام عزیزم ،منم به شدت دنبال دکتر برای عمل ترمیمی بینی هستم امروز پیش دکتر بمانعلی وقت مشاوره دارم،ولژ از کارهای شهیاد سامانی تو پیجش خیلی خوشم اومده بود،برای مشاوره آنلاین عکسامو براش فرستادم ببینم چی میگه ،هزینش بالاست ولی گفته میتونی قسطی پرداخت کنی