2777
2789

پسرم کلاس اول ابتدایی هست اصلا یاد نمیگیره هرچی کار میکنم آخر دوباره اشتباه میگه خیلی ناراحتم نمیدونم چیکار کنم چطور یادش بدم نمیتونه کلمات و سر هم بندی کنه جدول دوستی رو هم دارم باهاش کار میکنم بازم اشتباه میگه هی دارم می‌نویسم و میگم بنویس و بخون باز اشتباه میگه کمکم کنید چیکار کنم یاد بگیره خسته شدم از صبح تا حالا دارم کار میکنم اگه کسی راهی بلده یادم بدین ثواب داره 💚 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عدم دقت و توجه تمرکز داره . باید ببریش بازی درمانی کار درمانی و ....

یعنی بده ؟هزینه ندارم ببرمش خواهرم 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام 💚 سادات طباطبایی ام 💚💚 روزه استیجاری و ختم چله 💚

میتونی براش جایزه تعیین کنی که تشویق بشه به یادگیری

ای بابا چی بگم خواهرم 

با شعر داستان و بازی دست ورزی براش بگین

اتفاقاً شعر و داستان هم گفتم خواهرم 

خب پس طبیعی چون هیچ زمینه یی نداره و باید حوصله بخرج بدی تا یاد بگیره..سرشم داد نزن...

نه به خدا سرش داد نزدم طفل معصومم حتی نمیتونه درست صحبت کنه😔

صبر و حوصله میخاد خستش نکن در ضمن اعتماد به نفسشو نابود نکن

نه خواهرم طفل معصومم حتی نمیتونه درست صحبت کنه اینقدر توی مدرسه اذیتش میکنن جگرم خونه 💔