2777
2789
عنوان

پدر شما هم اینطوریه 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 543 بازدید | 55 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🥲مرسی گلم فقط فکر میکنم وگرنه از جونم سیر نشدم😅😄

عزیزدلم

همین فکرشم بهت آسیب میزنه ..

جوابتون به یکی کاربرارو دیدم که گفتی ترک تحصیل کردی

هیچ‌جوره نمیتونی یه جوری درس خوندنتو ادامه بدی؟ 

یا حالا درسم نشد

نمیتونی حرفه ای هنری مهارتی چیزی یاد بگیری که هم سرگرمت کنه هم کم کم بتونه کمکت کنه یه منبع درآمد کوچیک داشته باشی؟

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

وای عزیزم کار خیلی اشتباهی کردیدنبال درستو بگیر بخون به یه جایی برسینزار مشکلات جلوی پیشترفتت رو بگی ...

چطوری درس بخونم وقتی نمیتونم یه کیف بخرم🥲💔 باید برم دنبال کار دیگه از درس خوندن گذشته 

فکر نمیکنم با همچنین پدری کسی بیاد منو بگیره😅😂

عزیزدلمهمین فکرشم بهت آسیب میزنه ..جوابتون به یکی کاربرارو دیدم که گفتی ترک تحصیل کردیهیچ‌جوره نمیتو ...

مرسی از حرفای قشنگت ♥️چقد خوبه که آدم اینجا درد و دل کنه

اتفاقا میخوام برم دنبال یه کاری از درس خوندن دیگه گذشته 

نعلی..ق میشی زود پاکش کن چرا کامل نوشتی

قانون جدیده بین کلمه ها فاصله بندازیم؟

یه مدته سایت نیومدم چقد قانون اضافه شده بهش😁

نمیتونم پاکش کنم دیگه خیلی گذشته ازش 

من عاشقی از کمال تو آموزم، بیت و غزل از جمال تو آموزم، در پردهٔ دل خیال تو رقص کند، من رقص خوش از خیال تو آموزم ...

مرسی از حرفای قشنگت ♥️چقد خوبه که آدم اینجا درد و دل کنهاتفاقا میخوام برم دنبال یه کاری از درس خوندن ...

قطعا همینطوره

حرف زدن خیلی بهت کمک میکنه بهتر شی و دردتو یکم تسکین میده

فکر خوبیه دنبال کار باشی 

امیدوارم بتونی به زودی یه کار مناسب پیدا کنی