2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و نامزدم همکلاسی دانشگاه بودیم اینکه من دختر سری بودم و اینا که مهم نیست ولی اونموقع روزای اوجم بود ورزش میکردم بخودم میرسیدم نماینده کلاس بودم و.....ما یکسالی رو باهم بودیم تا زد و برادرم مریض شد و من خیلی درگیر برادرم شدم طوری که باشگاه نمیرفتم بخودم نمیرسیدم خرید نمیکردم و....نامزدمم هروقت میخاست چیزی بخره میگفتم نه گرونه نخر یا رستوران گرون نمیرفتیم به غذای سلف رضایت میدادم و....همیشه هم قصد و نیتم این بود که تحت فشار قرار نگیره تا اینکه بهانه جوییاش شروع شد ایراد میگرفت تو اینو گفتی و فلااان....خلاصه خیلی دچار تنش بودیم تا اینکه من خودمو عوض کردم دوبار همون ادم شاداب شدم فقط با این تفاوت که دیگه بهش رحم هم نمیکنم ازش پول میگیرم ازش کادو میگیرم هرکادویی هم که براش بگیرم کلی سرش منت میزارم مثلن دوهفته پیش تولدش بود براش یه ادکلن خریدم کلی پزشو دادم و گفتم واسه خودمم یه رژ خریدم و....از اون روز اونم رفتارش عوض شده و خیلی تحویلم میگیره و اظهار علاقش خیلی بیشتر شده....دوتا چیز فهمیدم حتی اگه در بدترین شرایط زندگیتون بودین هم خودتونو جلو بقیه کم نشون ندین هیچوقت و هیچوقت از خونوادتون جلو شوهر و نامزد بد نگین خودتونو همیشه بالابگیرین...هفته پیش رفته بودیم بیرون خارج شهر من هوس لبو کردم برگشتیم داخل شهر گفتم لبو نخریدی گفت میخای برگردم گفتم اره برگردیم گفت واقعن؟؟؟گفتم اره واقعن همه مسیرو برگشتیم خرید اگه اون ادم قبلی بودم میگفتم نه نمیخاد ولی همونجا تو ماشین بخودم نهیب میزدم که جلوی خودتو نگیررررر...................بخدا زنی که خرج نداره ارج نداره

من با خوردن ناهار سلف نامزدم میگفت بیا بمن ثابت کن که تو رستورانهای شیک و این چیزا برات مهم نیست ؟؟؟چرا چون دوبار بهش گفتم بریم فلان رستوران....به این نتیجه رسیدم خوبی به مرد جماعت نیومده

والا بخدااخلاقای خودمونم توو پریودی خیلی جیبه منم سر همین موضوع کلی بانامزدم بحث و جنجال داشتماخرشم تصمیمم شد خودمو کنترل کنم الانم همیشه همینکارو میکنم واقعن پریدی مشکل ماست ولی ما همه چیو تحت تاثیرش قرار میدیم