2777
2789

دیشب خونه مادرشوهرم مهمون داشتیم ...مهمون از جاریم چایی کمرنگ خواست مشغول بگو بخند جاریم یادش رفت بیاره..بعد خواهرم که جاری منم هست چایی منو داد به مهمون که شرمنده جاریمون یادش رفته بیاره ..حقیقتش من جا خوردم ...اصلا هیچی نگفتم ..بعدش برگشت به من گفت چرا بد نگاه میکنی هیچی نگفتم ...دوباره چایی منو برگردوند و یه چایی دیگه از سینی برداشت داد به مهمونمون..

شاید تورو خودی دیده اینکارو کرده…

گاهی خواهر منم انجام میده از این رفتارا سعی میکنم به دل نگیرم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساس میکنم من خیلی خراب شدم...از طرفی میگم الان Lمهمون میگه نگاه سریه چایی چیکار کردن این دوتا خواهر...

از طرفی هم بار اول خواهرم نیست که چایی منو تعارف میکنه به کس دیگه..

خوب اگه غذایی تموم شده یا میوه چه ایرادی داره ..چایی که دیگه تموم نشده پاشو برو بیار ...بد نیست چایی کس دیگه رو تعارف کردن ؟یا بعدش برگردی پیش مهمون بگی چرا بد نگاه میکنی بعدش چایی رو برگردونی؟

ببین برگشت گفت چرا بد نگاه میکنی یعنی انگار یه نفر منو کوبید زمین...

درکت میکنم جلو بقیه زشته این رفتارا ولی گاهی انگار حواسشون نیست ….

مثلا من خودم وقتی پیششمم مثلا داره شربت تعارف میکنه به همه میده به من نمیده میزاره رو میز میگه خواستی بردار خودت 

از نظر اون ی چیزه عادیه و احساس نمیگه اره ادمو خورد میکنه…

منم دیدم ارزشش نداره دو روز زنده ایم بخوام از هر رفتارش ی چیزی برداشت کنم🥲

تو هم به دل نگیر عزیز دلم

https://abzarek.ir/service-p/msg/2296892. این کاربری واگذار شده است {در من کودکی فلج است که خواب دیده، می‌شود دوید.}

درکت میکنم جلو بقیه زشته این رفتارا ولی گاهی انگار حواسشون نیست ….مثلا من خودم وقتی پیششمم مثلا داره ...

منم بهش نگفتم و تکرار شد..به نظر من باید بگیم...ما هفت تا جاری هستیم اونوقت اون‌یکی ها هم حسابت نمیکنن..

درکت میکنم جلو بقیه زشته این رفتارا ولی گاهی انگار حواسشون نیست ….مثلا من خودم وقتی پیششمم مثلا داره ...

منم بهش نگفتم و تکرار شد..به نظر من باید بگیم...ما هفت تا جاری هستیم اونوقت اون‌یکی ها هم حسابت نمیکنن..

ادما نمیدونن که اول باید به خودی ارزش بدن تا دیگران هم حدود را رعایت کنن..

باید به بچمون خواهرمون ارزش بدیم تا همه اینو یاد بگیرن‌

منم بهش نگفتم و تکرار شد..به نظر من باید بگیم...ما هفت تا جاری هستیم اونوقت اون‌یکی ها هم حسابت نمیک ...

حرفتو کاملاااااااا قبول دارم چون دیدم رفتار ها کم کم عوض شد بخدا درکت میکنم…

من سعی میکنم کمتر ببینمش …

ولی چون تو شرایطط فرق میکنه جاری هستین حتما بگو ناراحتیت خودتو