2777
2789
عنوان

برم سرکار یا بچه بیارم

231 بازدید | 23 پست

سلام شب همگی بخیر

از شرایطم بخوام بگم خودم ۲۱ و همسرم ۲۶ سالشه

یه خونه یه خواب ۶۰ متری و یه ماشین پراید و یکم زمین و اینا داریم.

۳ساله عروسی کردیم

لیسانسمو گرفتم ولی نمیدونم الان چیکارکنم

۲ ۳ سال برم سرکار بعدش بچه بیارم یااینکه الان بچه بیارم و وقتی بچم ۳ ۴ سالش شد یه دفعه اونموقع برم سرکار

از طرفی خودمو شوهرم خیلی بچه دوستیم و یه ف*ا*ل قهوه گرفتم بهم گفت دیر باردار میشی بارداریت و به تعویق ننداز که ممکنه حسرت بچه به دلت بمونه حالا نمیدونم دیگه چقدر راسته...

وقتی به حرفای فالگیر فکرمیکنم ما تواین ۳سال جلوگیری طبیعی داشتیم و من باردار نشدم گاهی وقتا میترسم نکنه تا چندسال دیگه بچه نیارم و وقتی خودم خواستم اقدام کنم ببینم باردار نمیشم و پروسه درمانم طول بکشه و اینا...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جا فالگیر یه وقت دکتر زنان برو برای خودت و شوهرت چکاب بنویسه ببینید مشکل ندارین بعدش اگر اوکی بودین بچه نیارید 

فالگیر چه بدونه وقتی با دکتر و سونو و آزمایش میشه تشخیص داد

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

فعلا سنت کمه من ۲۳ ام میگم دو سه سال دیگه چون بعد بچه ادم محدود میشه

منظور فرصت داری برای بارداری اما برای اینکه مطمئن شی برو پیش یه دکتر ازمایش و سونو بده شوهرتم ببر ازمایش اسپرم

بهتره اول بچه دار بشید فرصت برای کار کردن و پول درآوردن همیشه هست ولی برای بچه دار شدن زمان کمه و همونطور که گفتید ممکنه خدای نکرده یوقت حسرتش بمونه به دلتون... من تو فامیلمون چند نفر رو میشناسم که تو تایم طلایی بچه دار شدن غرق کار و سفر و عشق و کیف با همسر بودن الان که بعد از چندین سال بچه میخوان متاسفانه نمیشه دیگه

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com

من ۲۲ سالمه شوهرمم ۲۷ 

وضعیت مالی هم متوسطه رو به بالاس 

فعلا دانشجوم ولی اگه سرکارم نرم تا ده سال دیگه به بچه فکر هم نمیکنم خیلی زوده 

مهندس نفت ، در حال مهاجرت به کشور موردعلاقم 💍

سلام عزیزم من صرفا فقط نظرمو میگم وتصمیم درنهایت با شماست و اصلانم حرفای فالگیر رو هم درنظر نمیگیرم چون اعتقاد ندارم (اعتقاد شما هم قابل احترامه هرکس عقیده ای داره) ولی اگر من بودم و با این چیزایی ک گفتی اول بچه دار میشدم و وقتی بچم از اب و گل دراومد و هنوزم مصمم بودم کار کنم میرفتم سرکار چون خودم دوست ندارم مثلا دو یا سه سال برم سرکار و وسط کارم و ممکنه اوج گرفتن شغلم و حتی ممکنه موقعیت شغلی خیلی خوب مجبور شم وسط اینا از کار کنار بکشم امیدوازم متوجه شده باشی

به کار و حقوقش آلوده بشی، احتمال داره دیگه نتونی ازش دل بکنی و مدام بچه دار شدن رو به تعویق بندازیبا ...

دقیقا همینطوره کار و حقوق و سابقه بیمه و رزومه آلوده میکنه آدمو 

👚سنجاق بورس بهترین برندهای لباس راحتی www.sanjaghcollection.com