کیوووت مدیر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 عنوان یلدایی نمیارن برام منم روم نمیشه بگم🥲 | مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 42 پست سلام نامزدم تازگیا جهیزیه رو کامل خریده و تازگیا طلامم آوردن اما یلدایی خب ربطی نداره به اینا خودش ی چیز جداست چطور بگم بیارن؟ عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️ 1403/09/30 | 02:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 ببین بگو دوس دارمو اینا اگر شرایطشو ندارید اشکال نداره و اینا اگر میتونی فعلا بگذر تا سال دیگه واست ... مرسی عزیزم لطف کردی ❤️ عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 عزیزم ب فکر اونا هم باش شاید شرایط مالیش رو نداشته باشن یکم توقعت بیار پایین چون شرایطش رو دارن نااااراحتم عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
sazinaz عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 359 زودتر ب فکر بودم اما گفتم زشته همین اول راه همش چیز میز بخام اتفاقا همین اول راه باید ارزش خودتو نشون بدی..کوتاه بیای مجبوری همیشه کوتاه بیای قبل از اینکه آدما رو قضاوت کنی یادت باشه زمین گرده..یه روزم تو توی این شرایط قرار میگیری پس مراقب باش.
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 اتفاقا همین اول راه باید ارزش خودتو نشون بدی..کوتاه بیای مجبوری همیشه کوتاه بیای دقیقا اینم درسته عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
razisad عضویت: 1401/12/21 تعداد پست: 1802 عجب فکریییی ممنونم فدات .خوشبخت شی انشالله . با لوس بازی بگو یه دفعه نگی 😂
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 فدات .خوشبخت شی انشالله . با لوس بازی بگو یه دفعه نگی 😂 چشممم چشممم عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
ofatemeho عضویت: 1403/09/30 تعداد پست: 23 ببین زنگ بزن بهش بعد بگو واسه فردا شب میخواین یلدایی بیارین چی بپوشم به نظرت و اینا اگه گف نمیاریم بگو مگه شما رسمشو ندارین؟ تنها ایده تو ذهنم 😂ولی هرجور شده کاری کن بیارن بعدا عقده نشه برات بعد ازدواج
golsai عضویت: 1402/06/19 تعداد پست: 8244 چرا سمت ما حتی اب تصفیه هم با عروسه..مبل فرش کولر تی وی یخچال فریزر وسایل برقی همش با عروسه.. اصفهانی؟
zizi1400 عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 4554 میخواستم بگم تو این شرایط درک کنیم طرفمونو طلا کافیهیاد خودم افتادم که برام عیدی نیوردن و ی تیکه طلا خیلی کوچیک بهم دادن و من چقدر جلو خانوادم ضایعه شدم «فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن میشود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 ببین زنگ بزن بهش بعد بگو واسه فردا شب میخواین یلدایی بیارین چی بپوشم به نظرت و اینا اگه گف نمیاریم ب ... وای عجب بلایییی😂❤️ عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
کیوووت مدیر استارتر عضویت: 1399/03/15 تعداد پست: 833 میخواستم بگم تو این شرایط درک کنیم طرفمونو طلا کافیهیاد خودم افتادم که برام عیدی نیوردن و ی تیکه طلا ... شرایط بدی ندارن عزیزم وگرنه فهمیده هستم ولی واقعا دلم میخاااد خجالت میکشم عروس کوچولو......این عشق رسیدن داشت...🪄🤎💍22.42.10....اگه جوابتو ندادم چون زبون حیوانات رو بلد نیستم وگرنه شستن و پهن کردنت برام کار ی دقیقست😌❤️
mitrax80 عضویت: 1403/07/04 تعداد پست: 6594 جهیزیه؟مگه با عروس نیست تازه مد شدهوگرنه از لحاظ قانونی صفر تا صد برا دامادهاگه میبریم لطف میکنیم وظیفه نیست لطفا قبل از ورود به سایت گل گاو زبان مصرف کنید🙏🏻☘️