2777
2789

در واقع اول رفیقمه بعد نامزدم خیلی جوریم باهم

تو جامعه ی ما دخترسنش بره بالا اکثرن تنها میشه چون رفیقاش یا متاهلن و دوستی با مجردا خط قرمزشونه یا ی سریا خط قرمز رو رد میکنن و ارتباط باهاشون تباهی عمره

الان من رفیقی ندارم و تنها رفیقم نامزدمه همه جوره هم هوامو داره و ب حرفام گوش میده و من تنها رفیقشم اونم با رفیقاش اینطوریه و مثل همیم الان این خوبه یا بد؟

ما اذیت بشیم یا ناراحت بشیم از هر چیزی بهم دیگه میگیم و از صدای همدیگه حال همو میفهمیم

حالا این خوبه یا بد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نههه خییییلی بدههه فقط کات کن 😑😐😒

وقتی کسی میگه از تاپیکِ من برید بیرون ، شما باید برای حفظ شخصیت و عزت نفس خودت جوری از تاپیک بری ، که انگار اصلا از اول به اون تاپیک وارد نشده بودی 👋 توجه کنید که من درباره ی تاپیک و نی نی سایت حرف نمی زنم😇 توی این سایت و فضای مجازی کلا خیلی فعال نیستم ؛ فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا استوری میذارم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 

منو پارتنرمم همینطوری هستیم

شوخی میکنیم کل کل میکنیم دعوا میکنیم قربون صدقه میریم آشتی میکنیم از جزئیات زندگی هم خبر داریم

خلاصه تو غم و شادی ها کنار همیم

بنظرم خوبه 

ولی بازم بستگی ب طرف مقابلت داره

در هر صورت آدم باید بالانس رفتاری رو رعایت کنه

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

دوتامون نزدیک ۳۰ سالمونه

فعلا نامزدین حواستو بیشتر جمع کن کلا پسرا نباید زیاد بااشون راحت باشی منظورم اینه راجبه هرچیزی باهاش حرف نزن نظراتو رک و راست بهش نگو چون خیلیا از این راحت بودنه خوششون نمیاد 

چی باعث شد شک کنی ؟خیلی خوبه که ایشالله به موقعش همچین رابطه ای قسمت ماها ❤

آخه حتی از خانوادمم ناراحت بشم بهش میگم

اما دارم رو خودم کار میکنم ک کمتر ناراحتی مربوط ب خانوادمو بهش بگم گرچ درکم میکنه و اصلن ب روم‌نمیاره و منم در مقابل اینطورم باهاش و میگه هر خانواده ای مشکلات خاص خودشو داره آروم باش

منو پارتنرمم همینطوری هستیمشوخی میکنیم کل کل میکنیم دعوا میکنیم قربون صدقه میریم آشتی میکنیم از جزئی ...

ما شوخی و درد و دل و قربون صدقه رو داریم اما استرس و اضطراب برای من و نامزدم بده بیماره و منم‌استرس و اضطراب میگرن میگیرم باهاش پس مشکلی پیش بیاد حلش میکنیم با حرف زدن و از دعوا متنفریم

اما خیلی راحتیم‌میترسم بعدنا مشکل ساز بشه تا الان خدا رو شکر خوب بوده

ما شوخی و درد و دل و قربون صدقه رو داریم اما استرس و اضطراب برای من و نامزدم بده بیماره و منم‌استرس ...

منم میگرن دارم عزیزم

ولی خب شرایطمون جوری نیست ک تایم زیادی داشته باشیم باهم

عشقم سربازه

از رو دلتنگی هم هست دعوامون، بهونه گیریم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!