2777
2789
عنوان

معجزه زندگی زناشویی تون چیه

181 بازدید | 15 پست

خیلی دعوا داریم، سر همه چی، شروع کننده همسرمه و همیشه هم فکر می کنه من بدم و مقصر منم؛ اول زندگیمونه یک ساله عروسی کردیم و زیر سی سال هستیم؛ شما چجوری از ین مرحله عبور کردید؟

به نام خدا 

باید پوست ول بدی

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که عصبی بودم با آرام و صبور بودن همسرم به مرور رو من‌تاثیر گذاشت و من رو آروم نرد دیگه استرسی نی ...

این خیلییی مهمه و چیزیه که دنبالشم ولی شوهر من بدتر داد و بیداد می کنه

صبر وپیدا کردن قلق، پیدا کردن حساسیتش ، زمان مناسب بیان درخواستم ، ایجاد اعتماد از هر لحاظ مالی عاطفی تکیه گاه بودن رفیق بودن با خیال راحت  درد دل کردن بعداً به قول خودمون نزدم تو سرش سواستفاده کنم و...☺️

چه دعای قشنگیه : خدایا سرنوشتمو انقدر قشنگ بنویس که مادرم از تهِ دل بخنده .. ️

با هزار حرص و جوش  رد نکردیمولی بعد ده سال خیلی کمتر و شکرخدا بهتر شده .فقط سلامتیتو جلو چشمت بیار سلامت روان و جسمتو   تا بخاطر خودتم شده حتی بحثم نکنی چه برسه بریزی تو خودت.اصلا این دنیا ارزش نداره

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .

با هزار حرص و جوش رد نکردیمولی بعد ده سال خیلی کمتر و شکرخدا بهتر شده .فقط سلامتیتو جلو چشمت بیار س ...

حرفت خیلی درسته ولی بحث نکنم متوجه اشتباهش نمیشع، البته بکنم هم بازم کارشو تکرار می کنه

حرفت خیلی درسته ولی بحث نکنم متوجه اشتباهش نمیشع، البته بکنم هم بازم کارشو تکرار می کنه

باید کم کم یاد بگیرید بدون بحث جمعش کنید .۲تاآدمید با عقاید نگرش خانواده مختلف تازه یکسال خیلی زوده مچ بشید انتظارت بالا نباشه که بحث نکنید همون نمک زندگیه تا حداقل ۹ ۱۰ سال هست بعدا میوفته رو سراشیبی .خودت دیگه حال نداری کش بدی 

خداروشکر نفس میکشم زنده ام و فرصت دارم .