2777
2789
عنوان

کنکوری ها

84 بازدید | 10 پست

سلام دوستان من امسال دوازدهمی م و خیلی سردرگمم رشته م تجربیه پدرم انتظار داره بشم دکتر ولی میدونین که سخته نامزدم دوست داره برم معلم شم خودم این وسط موندم قطعا معلمی راحت تره ولی دوست دارمم پدرمم خوشحال کنم خیلی سردرگمم نمیدونم چیکارکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینو باید تابستون که رتبه ات اومد بهش فکر کنی ...الان فکر نتیجه نباش بخصوص که سال اولته اصلا فکر نکن وقتی واسه فلان رتبه درس میخونی نتیجه هم همون حدود میشه شاید خیلی بدتر شه شایدم خیلی بهتر ...

اگه تواناییشو دارید به پزشکی فکر کنیدمعلمی توش پول نیستپدرو مادرم هر دو معلم هستن

اخه الان شرایط فرهنگیان خیلی خوب شده 

یکی از فامیلامون ماهی ۱۲ ملیون میگیره دانشجو هم هست فرهنگیان فقط مصاحبه ش سخته برای اون میترسم

اخه الان شرایط فرهنگیان خیلی خوب شده یکی از فامیلامون ماهی ۱۲ ملیون میگیره دانشجو هم هست فرهنگیان فق ...

من شنیدم عکس های بی حجاب ادمو که تو ماشین یه بیرون گرفتن جلوی خودت پخش می کنن 

از خانواده و فامیلا نباید کارای سیاسی اون وری انجام داده باشن 

یا کلا همه جا زیر نظری دیگه 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

من شنیدم عکس های بی حجاب ادمو که تو ماشین یه بیرون گرفتن جلوی خودت پخش می کنن از خانواده و فامیلا نب ...

نه بابا بخدا همین کسی که قبول شده امسال قرتی بود بقول خودمون مثل قبل هم پوشش داره فقط گزینش میشی اونم خیلی سخت نیست خانواده ی بدی نداریم خداروشکر 

گزینشش هم یه تحقیق تو محل خانوادگیه با چک کردن کل سابقه هر سیم کارتی که به اسمت باشه و .‌. در این حد نیست

نه بابا بخدا همین کسی که قبول شده امسال قرتی بود بقول خودمون مثل قبل هم پوشش داره فقط گزینش میشی اون ...

شاید پارتی چیزی داشت ما یکی از فامیلامون رفته بود میگفت 

خیلی سخت گزینش می کنن اونم قرتی بود ولی ردش کرده بودن 

خب خداروشکر تو که مشکلی نداری امیدوار باش 

ایشالله قبول میشییی

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

شاید پارتی چیزی داشت ما یکی از فامیلامون رفته بود میگفت خیلی سخت گزینش می کنن اونم قرتی بود ولی ردش ...

نه قسمت مصاحبه سخته خیلیا اونجا رد میشن ولی طرف فن بیان خیلی خوبی داشت که من ندارم