2777
2789
عنوان

با بچه بدغذا چیکار کنم😭

217 بازدید | 18 پست

پسرم هیچی نمیخوره ۱ سالو دوماهشه خسته شدم همش شیر میخوره چیکار کنم قبلنا‌خوش غذا بود یهو اینجوری شد

از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم نمیدونم دو تا بچه دارم متاسفانه هر دو بد غذا و تو شیردهی که کلا غیر شیر تغذیه ای ندارن فقط در حد دو سه تیکه غذا خوردن

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

ببرش خانه بازی یا مهد کودک اونجارو ببینه حواسش پرت میشه میفته ب غذا 

مامانم وقتی برادرم کوچیک بود این کارو کرد 

هرچند ک الانم بزرگ شده بدغذاس ولی اون موقع ک ۲ سالش بود خیلی خوب شد 

از سرش افتاد دیگه غذا خورد 

باید شیر شب و قطع کنی حتما اگه قطع نکردی 

روزی دو سه بارم بیشتر شیر ندی دیگه چون سیر میشه غذا نمیخوره، غذاهاشم بزار جلوش خودش هر طوری میتونه بخوره

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            

وای پسرمنم دقیقا همسن بچه شماست قبلا خیلی خوب غذا میخورد الان تو دهنش نگه میداره اصلا قورت نمیده روانیم گرده کلا چهارتا قاشق به زور یک ساعت طول میکشه بخوره دیونه شدم ازدستش

باید شیر شب و قطع کنی حتما اگه قطع نکردی روزی دو سه بارم بیشتر شیر ندی دیگه چون سیر میشه غذا نمیخوره ...

شیر شب همیشه نمیخوره بعضی شبا در طول اگه شیر ندم گریه میکنه شدید میچسبه به سینم🥲

وای پسرمنم دقیقا همسن بچه شماست قبلا خیلی خوب غذا میخورد الان تو دهنش نگه میداره اصلا قورت نمیده روا ...

دقیقا اولش با نگه داشتن غذا تو دهنش شروع شد الان دیگه دهنشو چفت میبنده سرشو اونور میکته