iii_harly مدیر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 788 عنوان با بچه بدغذا چیکار کنم😭 | مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 18 پست پسرم هیچی نمیخوره ۱ سالو دوماهشه خسته شدم همش شیر میخوره چیکار کنم قبلناخوش غذا بود یهو اینجوری شد از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵ 1403/09/30 | 00:29 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
simorg عضویت: 1399/12/27 تعداد پست: 19242 شیر شب همیشه نمیخوره بعضی شبا در طول اگه شیر ندم گریه میکنه شدید میچسبه به سینم🥲 دیگه باید چند روز سختی بکشی به مرور کم کنی چاره نیست اینطوری بعدا هم راحت تر جدا میشه از شیر خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤ آمممیییین دعا کنیم واسه هم🤗 شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍
مریمممم۷۱ عضویت: 1399/04/20 تعداد پست: 764 دقیقا اولش با نگه داشتن غذا تو دهنش شروع شد الان دیگه دهنشو چفت میبنده سرشو اونور میکته من یه دوره تو گوشیم کلیپ های کودکانه ریخته بودم گوشی میدادم نگاه میکرد غذاشو میدادم
iii_harly مدیر استارتر عضویت: 1402/03/10 تعداد پست: 788 من یه دوره تو گوشیم کلیپ های کودکانه ریخته بودم گوشی میدادم نگاه میکرد غذاشو میدادم ای خواهر این مرحلرم رد کردم بازی سوار روروئک تو بغل💔 از سخنان آنها ناراحت نشو که تمام عزت و احترام به دست خداست🌱 سوره یونس۶۵
ghmar عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 1826 دقیقا اولش با نگه داشتن غذا تو دهنش شروع شد الان دیگه دهنشو چفت میبنده سرشو اونور میکته خدا به دادمون برسه