2777
2789
عنوان

گفتن با ساچمه کشته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 53 پست
الان این داداشش چهارتا بچه داره کل فامیل باهاشون قطع رابطه کردن تا الان که 16سنال گذشته کسی باهاشون ...

حقشه، حالا بعد از اینا هم چه بلاهایی سرش بیاد خدا عالمه. بالاخره خون داداششو به ناحق ریخته. جون یه آدمو گرفته. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آرزوی مرگ هیچ کسی رو نداشتم ولی آرزوی مرگ این پدرش رو دارم وقتی این بمیره اول میرم سرقبرش توف میکنم که بی شرف مردی یا نه😔

چقدر مظلومانه حمید رو کشتن،چقدر شما سنگ دل بودید بیشرفا 

این داغ بعد از 16سال هم برای ما سرد نشده امشب که بحثش افتاد برق اشک‌رو تو چشمای همسرم دیدیم😔

میدونم که باید براش خون گریه کنیم

اره 

بعد از 16سال هنوز این داغ برامون سرد نشد و الان دارم با گریه مینویسم 

برا مظلومیت حمید،برا بی کسی حمید ،برا بی برادری حمید 

برای بی کیفیت بمیرم حمید ،اون لحظه که جون می‌دادی کسی نبود به دادت برسه ،

اره بعد از 16سال هنوز این داغ برامون سرد نشد و الان دارم با گریه مینویسم برا مظلومیت حمید،برا بی کسی ...

این داستان از اول که زمین به وجود اومد بوده برادرکشی قابیل و هابیل بود در آخر هابیل که خوب بود قابیل کشتش هیییییی بمیرم واسه مادر که هیچ‌کاری نکرده 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

این داستان از اول که زمین به وجود اومد بوده برادرکشی قابیل و هابیل بود در آخر هابیل که خوب بود قابیل ...

مادرش کاری نکرده ولی کن ازش متنفرم چون مادرش خطر رو احساس کرده بود متوجه شده بود پسرش تو خطره ولی حرفی نزده بود گفتن حتی روزی که خواسته باداداشش بره کوه دست پسرشو گرفته گفته نرو دلم شور میزنه 

ولی مادرش وقتی اینجوری احساس کرده بود باید داد میزد می‌رفت تم خیابون هوار میکشید ای مردم به دادم برسید بگید به پسرم کاری نداشته باشید ویکی نکرد اینقدر سکوت کرد که پسرش رو پر پر کردن