2777
2789
عنوان

گفتن با ساچمه کشته شده

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 53 پست

همسرم گفت خبر دادن گفتن حمید نیستش برید فلان کوه دنبالش بگیرید همسرم گفت وقتی رفتیم دیدیم کل پاسگاه اونجاست و جسد حمید لخت در از ساچمه رو زمین بوده و بوی جسد بلند شده بود و یعنی این بدبخت چند روز پیش کشتنش که جسدش بود کرده

الهی برا مظلومیت حمید بمیرم خدا لعنتشون کنه 

این پدر بی صفتش حمید اذیتش می‌کنه میگه پول بده فلان کن اینم به اون بنی پسرش میگه بیا حمید رو بکشیم همه ارثم برسه به تو این هم از سرمون باز میشه دیگه جنگ و دعوا نداریم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه میداد که اینجوری نمیشد ولی نداد کثافت خسیس

خسیس نبوده ی روانی به تمام معنا بوده پول تو اون دنیا به چکارش میاد جوون ش پرپر کرد الان خودش زنده ست مریضی چیزی نگرفته 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

الهی برا مظلومیت حمید بمیرم خدا لعنتشون کنه این پدر بی صفتش حمید اذیتش می‌کنه میگه پول بده فلان کن ا ...

این بابایی که تعریف میکنی ، به اون یکی پسرشم عمرا ارثی بده. مادره بیچاره شو بگو ، از کی بناله، شوهرش یا اون یکی پسرش 

خلاصه کسی نفهمید که دقیقا چطوری کشتنش ولی جوری که برادرش اعتراف کرده بود گفته بود گفتم داداش بیا بریم کوه نوردی گفته یه تفنگ باهم خوردم بردم تفنگ شکاری بوده گفت تو لباسم قایمش کردم که شک نکنه ،گفته بود حتی یه لحظه هم شک کرده گفته این چیه تو لباس گفته بود اون خیلی قوی بوده گفتم اگه با من گلاویز بشه زورم بهش نمی‌رسه ولی با تفنگ میتونم بکشمش 

خلاصه از موتور پیاده میشن و میرم رو کوه این برادر نا برادرش با تفنگ به طرفش شلیک می‌کنه و چند گلوله تو سینه اش میخوره چند تا هم به دست و خلاصه برادرش رو می‌کشه 

این بابایی که تعریف میکنی ، به اون یکی پسرشم عمرا ارثی بده. مادره بیچاره شو بگو ، از کی بناله، شوهرش ...

چرا الان همه رو به اون پسره داده یعنی پسره تهدیدش کرده گفته برادرمو کشتم اگه ناراحتم کنی تورو هم میکشم 

مادرش هیچ کاره بوده ولی سکوت کرده این سکوتش باعث این فاجعه شده شاید اگه سکوت نمی کرد یه جوری دیگه میشد

خسیس نبوده ی روانی به تمام معنا بوده پول تو اون دنیا به چکارش میاد جوون ش پرپر کرد الان خودش زنده ست ...

نه بخدا سرحال بعضی وقت ها میبینمش حالم ازش بهم میخوره چه خودش چه پسر بی شرفش

خلاصه کسی نفهمید که دقیقا چطوری کشتنش ولی جوری که برادرش اعتراف کرده بود گفته بود گفتم داداش بیا بری ...

چقدر بی وجدان بوده داداشه، کلا خانواده ی نرمالی نبودن، هم باباش مشکل داشت هم داداشش. مطمئنا این داداشه هم خلی چیزی میشه نتونه ارث حرومو بخوره 

همسرم اون موقع مغازه داشتن گفت در مغازه بودم برادر حمید اومده گفت نگاه موتورش کردم گفتم از فلان کوه میای چون خاک و گل اون کوه با بقیه متفاوتی گفته نه همسرم گفت رو تایر موتورش خاک اون کوه بوده برادرش رو کشته خیلی ریلکس اومده در مغازه همسرم گفته دوغ بده مهمون دارم همسرم میگه خیلی خونسرد بوده 

خلاصه جسد حمید بعد از چند روز تو کوه پیدا میشه برادرش و میگیرن و یه سری اعتراف ازش میگیرن ولی بابای بی شرفش میشه صاحب خون آزاد میشه میاد بیرون 

اون موقع این داداشش هم سنی نداشته 

الان این داداشش نشسته رو اموال پدرش داره میخوره فقط حمید بد بود بخوره 

اگه زنده بود الان ۳۶ سالش بود، بنده خدا، خدا رحمتش کنه

الهی برای مظلومیت حمید بمیرم یکی از آشنا هامون می‌گفت برادر حمید رو دیدن چند روز یخ باهاش بوده نگو یخ رو برده کوه رو جسد برادرش گذاشته