2777
2789
عنوان

کیک جدید درست کردم بیاید نظر بدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 78 پست
نه عزیزم زشت نیست. جالب بنظر میاد

خدا خیرت بده

همه فقط میگن عکس،نظر نمیدن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما کیک پزیتون در چه حده؟

منم تو رودروایسی برای فردا باید کیک بپزم

بنظرتون ۶تا تخم‌مرغ چقد مواد میخواد؟

تجربه شده میخوام

دستورای نت مقداراشون متفاوتن نمیدونم به کدوم‌اعتماد کنم

فعلا فقط همون مرحله اولشو انجام دادم،گذاشتم قالبعکس ندارم

نه اتفاقا اینجوری طعم بهتری هم داره و راحت میشه خورد

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
شما کیک پزیتون در چه حده؟منم تو رودروایسی برای فردا باید کیک بپزمبنظرتون ۶تا تخم‌مرغ چقد مواد میخواد ...

کیک چی میخوای درست کنی عزیزم

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 
چه روش جالبی،ازقالب که دربیاری نمیریزه ینی؟

نه

یبار پسرم تو قنادی یه کیک لیوانی انتخاب کرد وقتی داشت میخورد،دیدم همچین چیزی. تو لیوان هست،روشم با خامه شکوفه زده بودن

شروع رژیم2۷ بهمن  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

کیک چی میخوای درست کنی عزیزم

من میخوام خیس درست کنم ولی مقدار موادو کلاا قاطی کردم تقریبا ۲ساله کیک درست نکردم

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.