2777
2789
عنوان

آقایون میشه بیاید🥲خیلی نظرتون برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست
مشاوره روانشناس خوبه صحبت کنی ۱۴۸۰ فک کنم باشه رایگانم هست

خیلی زنگ زدم خیلی زیاد از پارسال خواستم برم پیش مشاور که گرون شد رنگ زدم به این شماره گفتن نیست فردا زنگ بزن فردا زدم باز کسی نبود 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول تراپی رفتن ندارم از اول خواستم برم از اول زندگیم ، گفتن ۷ ملیون! مشاور دولتی هم که میگید هروقت ز ...

شما هفت میلیونی نرو عزیزم،شما خودت جدا برو،اصلا از مشاوره های بهزیستی استفاده کن.چرا خودتو دوست نداری؟چرا بلد نیستی ک دوست داشتنی بشی واسه همسرت؟

خیلی ممنون لطف کردین چیزایی گفتین که خودم میدونم ولی نمیتونم انجامشون بدم

چرا نمیتونی همه اینا از نداشتن عزت نفسه نداشتن غرور نذاشتن اعتماد به نفس

چند سالته؟تحصیلاتت چیه؟اهل کتاب خوندن هستی؟چرا اینجا دنبال راهکاری نکن عزیزم باخودت نکن

بلند شو احیا کن خودتو

شما هفت میلیونی نرو عزیزم،شما خودت جدا برو،اصلا از مشاوره های بهزیستی استفاده کن.چرا خودتو دوست ندار ...

خودمو دوست دارم دلم میسوزه به حال خودم دیگه جون ندارم نمیدونم‌درکم میکنید یا نه ولی من افسرده ام ضعیف شدم مدام اشکم در میاد خسته شدم 😔 نمیدونم‌حکمتش چیه ولی زندگیم خیلی سخت داره میگذره 

چیکار کنم که دوست داشتنی بشم براش؟ 

چرا نمیتونی همه اینا از نداشتن عزت نفسه نداشتن غرور نذاشتن اعتماد به نفسچند سالته؟تحصیلاتت چیه؟اهل ک ...

نه اینجوری نیست ، من هرجا میرفتم آنقدر غرور داشتم انقدر با اعتماد به نفس قدم بر می داشتم همه میخواستن فقط با من همکلام باشن ، نمی‌دونم الان درک میکنید حرفمو یا نه ولی از وقتی میبینم همسرم برام ارزش قائل نیست دیگه شکسته شدم 

بقول مامانم یه زمانی صدای خنده هام گوش اسمونو کر میکرد 

ولی شوهرم خیلی داره بهم بد می‌کنه😔 

۱۸ 

کتاب زنان زیرک بخونجدانشو فقط رفتارهاتو تغییر بده

شاید مشکل منم ولی من یه گوشه اخلاقای شوهرمو میگم شما بگید چجوری باید باهاش رفتار کنم! 

منم دوست دارم دوست داشته باشم رفیق داشته باشم باهاش وقت بگذرونم بیرون برم ساعتی در روز برای خودم باشم ، منم دوست دارم باشگاه برم کلاس برم درس بخونم حتی دوست داشتم مدرسه برم 

منم خیلی خیلی دوست دارم همسرم سراغمو بگیره 

ولی می‌دونی 

همسر من تک تک دوستامو بلاک کرده نزاشت برم مدرسه می‌گفت ج .. ه خونه‌س 

نمیزارع بیرون برم باید با اجازه ش برم بیرون قبل ۶ خونه باشم 

اگه بهش نگم مثلا دارم با مامانم میرم خونه عمم دیگه کلا میره تو خودش زندگی رو زهرم می‌کنه 

یا مثلاً بهم زنگ بزنه مشغول باشم دیگه یا خداااا

باشگاه نمیزارع برم ، حقوقش هم به ولخرجی من نمی‌رسه کلا برم آرایشگاه یا هرجا 

یادمم هست پارسال عید رفتم ناخن بکارم دیر نوبنم شد تا ۷/۵ آرایشگاه بودم می‌گفت چرا تا ۷/۵ اونجا موندی؟؟؟؟ دیدی نوبتت دیر میشه باید پا می‌شدی میومدی!!!!! انقد اذیتم کرد بخاطر اون ناخنا که با ناخن گیر کوتاشون کردم درشون آوردم 

یا مثلاً اگه ی روز بهش زنگ نزنم میگه سرت گرم کجا بود؟؟؟؟ چرا زنگ نزدی؟؟؟؟ 

زنگ بزنم میگه چرا زنگ میزنی ؟؟؟ 

رفتارش ثابت نیست نمیدونم‌چی میخواد

نمی‌دونم چی رازیش می‌کنه 

مثلا چند شب پیش گفت دوسم داری؟ گفتم آره 

بعد حرف زدیم ی چیزی گفت منم خواستم غرور به خرج بدم گفتم البته هرچقدرم دوست داشتم باشم تا وقتی کنارتم که بهم ارزش بدی 

گفت داری گنده تر از دهنت حرف میزنی ها جدیدا زر میزنی الکی 

عزیزم من چیکار کنم؟؟؟ چجوری باشم در مقابلش؟؟؟ 

شوهرم همیشه میگه تو باید توی مشت من باشی 

اون منو یه بچه میبینع ، نظرم مهم نی توی هیچ چیزی اصلا باهام مشورت نمیکنه جدی نمیگیره منو 

چیکار کنم شما بگید من چیکار کنم انجام میدم

شاید مشکل منم ولی من یه گوشه اخلاقای شوهرمو میگم شما بگید چجوری باید باهاش رفتار کنم! منم دوست دارم ...

اونوقت فک میکنی چقدر دوام میاری؟

چرا۱۸سالگی حالا ازدواج کردی؟

چرا باهمه اینها خودت زندگیتو نساختی درستو ادامه ندادی؟

در بدترین حالت ممکن میتونستی دانشگاه پیام نور شهرتون قبول بشی بعدشم یه ازمون استخدامی بدی بری سرکار

ببین عزیزم میخوام بگم همه چیز و نباید بگی دیگران ک

خودتم این وسط سهمی داشتی،

نهایت دوسه روز اعتصاب غذا میکردی بدترین خانواده هم داشتی بعدش اوکی میشدن

دوست خوبم اینو بدون با این فردی ک پارانوئید داره هر روزت بدتر از دیروزه شک نکن 

چون ادم پارانوئید باید درمان بشه

عزیزم مشاوره برو