2777
2789
عنوان

آقایون میشه بیاید🥲خیلی نظرتون برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 42 پست
چند بار زنگ زدی

مثل اینکه ۲۰ بار شده بود 😔 پدرش بدتر به نگرانیم دامن زد 

شوهرم هیچ وقت این کارو نکرده بود باهام 

نمیتونم باور کنم😭😭 نباید جلوی برادرش منو میزد 

برادرش باور نمی‌کرد بخاطر این بوده باشه می‌گفت چیکار کرده مگه ؟ آبروم رو برده😭 بخدا من خلاف شرع هم کنم حقم این نیست 

آبروم رو جلوی همه می‌بره سنگ صبورم نیست رازدارم نیست بخشنده نیست هزار بار گفتم ببخش تکرار نمیشه غلط کردم تکرار نمیشه دلش خنک نشد

تو بخاطر خیانت میندازیش بیرون مث آشغال، اما بخاطر این رفتار و کتک زدنش و اخلاق گندش نمیندازی؟ چرا پن ...

نه .. نمیتونم بگم .. قضاوتم نکنید بخوام از زندگیم بگم هم خودم خسته میشم هم شما😔 فقط بگم نمیتونم‌..

بگید فقط چیکار کنم فردا تو جمع ضایعم نکنه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوبی؟واقعا درعجبم .موقعی که سرت نعره زد(نمیگم فریاد چون فریاد بنظرم از عدل خواهیه ایشون فقط عر زده)یا کتکت زد از اون بدتر جلوی برادرش اصلا احساس کردی عزت نفست چی شد؟

نمیفهممت ک بتونم حتی بهت بگم اگه جات بودم

واقعا زن بودن چیه زن بودن هیچی،انسان بودن چیه؟

من نمیدونم شاید چیزی که توی این دنیا ازش یاد گرفتی این بوده و واست طبیعیه

وگرنه نگید قهر نگید جدایی نگید….

نمیدونم واقعا شاید یه دختر بچه ای هستی که همه رو سرکار گذاشتی

اخه این همه منفعل بودن عجیب نیست؟

ببین برای تو خیانت بدترین کاره که میذاریش کنارولی باید بدونی بدی فقط خیانت نیست اینکه باتو حرف نمیزن ...

عزیزم من خیانت هم ببینم بازم مجبورم این زندگی گوه رو تحمل کنم ، ی جوری میگید بخدا انگار دوست پسرمه کات کنم باهاش 

گیریم من بخوام جدا شم مدرکم کو؟ میزارن من جدا شم ؟ قاضی به نفع من رای میده؟ از کجا شاهد بیارم برگه پزشک قانونی بیارم که شوهرم درکم نمیکنه؟ 

ی چیزی بگید با منطق جور در بیاد 

حمایتم نمیکنن چیکار کنم؟ ۱۸ سالمه کجا برم ؟ 

فقط بگین جز طلاق من چه غلطی کنم من چیکار کنم بیشتر از این خورد نشم 😭 چیکار کنم که هم دلم به حال خودم میسوزه بخوام فردا شب پیش بقیه عادی رفتار کنم هم مجبورم

خوبی؟واقعا درعجبم .موقعی که سرت نعره زد(نمیگم فریاد چون فریاد بنظرم از عدل خواهیه ایشون فقط عر زده)ی ...

به خدا عجیب‌نیست چون بعضی خانواده ها اینطور فرزند را تربیت میکنن جوری که انگار فرزند هیچی نیست برای همین ارزش خودشو نمیفهمه و در هر شرایطی تاب میاره و نابود میشه

این که دست روتون بلند کردن که خیلی کار بدی کردن و حتما باید جبران کنن.

اتفاق خاصی افتاده بوده براشون ، شاید هم خانوادگی که اینجور بهم ریختن، ولی حالا که قهرید فعلا شما اقدام خاصی نکنین، خودشون متوجه اشتباهشون میشن.

خواهشا اینجور وقتها که همسرتون اوقات خوشی ندارن هم زیاد پیگیرشون نشین که از حالت اعصبانیت و‌رفتارهای هیجانی فاصله بگیرن، برای دوام زندگی این جور موارد لازمه.

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
خوبی؟واقعا درعجبم .موقعی که سرت نعره زد(نمیگم فریاد چون فریاد بنظرم از عدل خواهیه ایشون فقط عر زده)ی ...

نه بخدا چه سرکاری الان مثلا چی بمن میرسه ؟؟؟ بقران دارم راست میگم تک تک حرفام راسته بقراان قسم 

چیکار کنم عزیزم چیکار کنم 

من وقتی از دست پدر مادرم جلوی شوهرم کتک می‌خورم 

وقتی بابای من جلوی شوهرم با قیچی بمن حمله می‌کنه که منو بکشه 

مامانم میشینه روبه روم با دوتا دست پشت هم صد تا سیلی میزنع بهم 

وقتی جای کمربند بابام رو بازومه

مثلا بگم بابا من پرنسس تو بودم حالا شوهرم میزنه منو؟  

من خجالت میکشم بابام ازم دفاع کنه میخواد چی بگه؟ بنظرت شوهرم نمیگه از خودت یاد گرفتم؟ 

بنظرت چیکار کنم؟ خودمم قهر کنم صد روزم قهر باشم شوهرم هیچ کاری نمیکنه از دل من دراره

به قهر های من میگه تو خودتو میگیری اگه میخوای خودتو بگیری پس برو خونه پس من برم خونه 

شما بگو من چیکار کنم؟ 

مادر شوهر ندارم کسیو ندارم گلگی شوهرمو کنم بهش ی خواهر شوهر دارم نمی‌خوام بفهمه چقد بدبختم که شوهرم سر اینکه خواهرش از شوهرش کتک خورده سه ماه خواهرش رو برده قهر رفته شوهر خواهرش رو با چاقو زده ولی حالا کسی نیست از من دفاع کنه 

نمی‌خوام خواهر شوهرم بفهمه ، از کجا معلوم خوب منو بخواد ؟ 

من فقط نمی‌خوام فردا کسی بفهمه همین

به خدا عجیب‌نیست چون بعضی خانواده ها اینطور فرزند را تربیت میکنن جوری که انگار فرزند هیچی نیست برای ...

تاب میاره؟کسی که با دنیای اینترنت و …اشنا میشه بنظرم دیتاهایی که میگیره از جاهای متفاوت حداقل یه کوچولو اگاهش میکنه نه؟

دیگه پشت کوه ک بزرگ نشده،من اصلا قضاوت نمیکنم شاید ایشون اصلا شرایط جدایی نداره به هر دلیل،ولیییییی

چرا میکه نگید قهر….ایشون زنانگی رو میدونه چیه؟زیرکی؟واقعا نمیفهممش.این خانم که به این شکل داره حرف میزنه چرا بفکرش رسیده بیاد از نی نی سایت کمک بگیره اون وقت تراپیست نه؟یعنی از دیروز عقلش نرسیده زنگ بزنه مشاوره دولتی بپرسه من چکار کنم؟اینجا اونوقت راهکارش عقلانی تره؟

ببخشید بنظرم در درجه اول این خانم بابد شخصیت و غرور و عزت نفس خودشو احیا کنه

تاب میاره؟کسی که با دنیای اینترنت و …اشنا میشه بنظرم دیتاهایی که میگیره از جاهای متفاوت حداقل یه کوچ ...

پول تراپی رفتن ندارم از اول خواستم برم از اول زندگیم ، گفتن ۷ ملیون! 

مشاور دولتی هم که میگید هروقت زنگ زدم گفته فردا صبح زنگ بزن مشاور نداریم فردا صبح زنگ زدم کسی نبوده باز 

چیزی که رایگان باشه بنظر شما زندگی منو درست میکنه؟ 

منم زنم اتفاقا عاشق اینم قهر کنم یکی از دلم در بیاره یکی نازمو بکشه 

ولی چه فایده نیست ، آدمش نیست ..