2777
2789

میگم من انتظارم زیاده یا نه من ۲۱سالم بچم کوچیک توی شهر غریبم فاضله خونمون تا خونه مامانم ۲۰دقیقست خانواده شوهرم که رفت امد هیچ چه برسه بخان کمکم کنن بعد من هرسری بچم واکسن میزنم تب میکنه از خانوادم ناراحت میشم حداقل نباید یکم بیان کمک من دیونه شدم بزور کارام انجام میدم خسته شده شما چجوری بچتون بزرگ کردید شماهم هیچکس هیچوقت کمکتون نبود یا من توقعم بالاس؟حداقل نباید مامانم اینا بیان کمکم،؟حداقل ماهی یبار..چندبار به خاهرام یکیش مجرد یکیش متاهل گفتم بیاین خونمون یکم کارام زیاد شدت مخصوصا وقتی واکسن میزنه تب میکنه همش نق میزنه هیچکاری نمیتونم کنم فقط بغل اصلااا نیومدن کمکم خیلی ناراحتم اصلا دلم نمیخاد شب یلدا هیچکدومشون ببینم حداقل مامانم و خاهر بزرگم متاهل و... خاهر کوچیکم که مجرد مامانم بهش نباید بگه برو پیش خاهرت تنهاست تازه اینکه خودمم چندبار رو زدم و اصلا محل ندادن شما بگین چیکار کنم انقدر از همه ناراحتم که دیونه شدم😪

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقعات زیاده 

منم 21سالمه پسرم نزدیک دوسالشه 

تو این دوسال هیچکی کمکم نکرد چون همه خانواده خودم و شوهرم شاغلن 

حتی تو بارداریمم کسی کمکم نکرد 

بعد زایمانمم فقط پنج شیش روز مامانم اومد خونمون همین

نه والا شما خیلی پرویی و پر توقع

خب من خیلی کوچیک بودم شوهرم دادن شوهر نمیخاستم اصرار کردن گریه هم کردم محل نزاشتن شاید بگی‌ خب بچه نمیوردی ولی خدا داد نمیخاستم امادگی‌شوهر نداشتم علاقه به رابطه ندارم دیونم هرچی زندگیم سخت میشه تو چشم پدرماردم میبینم منو به یکی دادن که وضع مالیش خوب نیست 

راستش اونا خودشون باید خودخواسته هوای شما و شرایط شما رو داشته باشن

ولی خب در صورت عدم کمک از طرف اونا هم نمیشه گلایه کرد و انتظار داشت

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی 
خب من خیلی کوچیک بودم شوهرم دادن شوهر نمیخاستم اصرار کردن گریه هم کردم محل نزاشتن شاید بگی‌ خب بچه ن ...

شما دقیقا مشکل اصلیت همیناس ن بچه داری ...

دیگه خب چاره چیه اونا اشتباه کردن ...

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

دیگه ادم وقتی بچه دار میشه باید سختیارو به جون بخره... از شوعرت انتظار داشته باشی منطقی تره...شما چر ...

اگه برم خونه مامانم شوهرم اینجا تنها میشه مادر نداره یخاد براش غذا درست کنه ازسرکار میاد گشنه میمونه از ی لخاظ خداراشکر مادرشوهر ندارم از ی طرفم مثل بچه باید مراقب شوهرم باشم که هیچکس نیست دخترداییم خونش چسبیده به مادرشوهرش اصن شوهرش ول میکنخ ۱ماه میاد خونه داییم شوهرشم میره خونه مامانش دخترداییم راحتتت 🥲مامانش کمکش بچش میگیره هیی بازم خداراشکر 

توقعات زیاده منم 21سالمه پسرم نزدیک دوسالشه تو این دوسال هیچکی کمکم نکرد چون همه خانواده خودم و شوهر ...

واقعاا ۵.۶روز فقط ؟خیلی کمه که تو ناراحت نشدی که بیشتر نموند مامانت؟خب من شاید هنوز با اینکه امادگی ازدواج نداشتم کنار نیومدم خیلی سختمه خونه داری و...

چه عجب یکی درک کرد هنه نوشتن توقعتت بالاس🥲🙂

خب اگه شاعل نیستن ..دانشگاه ندارن..حق داری ناراحت بشی ولی خب منم الان متاهلم خواهرم زایمان کنه هم نمیتونم برم چون وقت نمیکنم واقعا.میتونی بری اونجا روزایی که واکسن زدی. ولی در کل حالا که کمکت نیستن دیگه توقع نداشته باش تو هیچ کاری تا تو دلت کینه نشه. 

همیشه رفتارای قشنگ‌،بهتر از حرفای قشنگه...

راستش اونا خودشون باید خودخواسته هوای شما و شرایط شما رو داشته باشنولی خب در صورت عدم کمک از طرف اون ...

🥲🥲مامان دوستم هفته ای دوبار بچه هاشو نگه میداره که دخترش به هرکاری داره برسه با اینکه دخترش ۳۰سالشه و بچه هاش ۸سال و ۳سالن