میگم من انتظارم زیاده یا نه من ۲۱سالم بچم کوچیک توی شهر غریبم فاضله خونمون تا خونه مامانم ۲۰دقیقست خانواده شوهرم که رفت امد هیچ چه برسه بخان کمکم کنن بعد من هرسری بچم واکسن میزنم تب میکنه از خانوادم ناراحت میشم حداقل نباید یکم بیان کمک من دیونه شدم بزور کارام انجام میدم خسته شده شما چجوری بچتون بزرگ کردید شماهم هیچکس هیچوقت کمکتون نبود یا من توقعم بالاس؟حداقل نباید مامانم اینا بیان کمکم،؟حداقل ماهی یبار..چندبار به خاهرام یکیش مجرد یکیش متاهل گفتم بیاین خونمون یکم کارام زیاد شدت مخصوصا وقتی واکسن میزنه تب میکنه همش نق میزنه هیچکاری نمیتونم کنم فقط بغل اصلااا نیومدن کمکم خیلی ناراحتم اصلا دلم نمیخاد شب یلدا هیچکدومشون ببینم حداقل مامانم و خاهر بزرگم متاهل و... خاهر کوچیکم که مجرد مامانم بهش نباید بگه برو پیش خاهرت تنهاست تازه اینکه خودمم چندبار رو زدم و اصلا محل ندادن شما بگین چیکار کنم انقدر از همه ناراحتم که دیونه شدم😪
دیگه ادم وقتی بچه دار میشه باید سختیارو به جون بخره... از شوعرت انتظار داشته باشی منطقی تره...شما چرا نمیری؟ من یکی دو تا واکسنارو بعدش رفتم پیش مامانم اینا
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خب من خیلی کوچیک بودم شوهرم دادن شوهر نمیخاستم اصرار کردن گریه هم کردم محل نزاشتن شاید بگی خب بچه نمیوردی ولی خدا داد نمیخاستم امادگیشوهر نداشتم علاقه به رابطه ندارم دیونم هرچی زندگیم سخت میشه تو چشم پدرماردم میبینم منو به یکی دادن که وضع مالیش خوب نیست
توقعات زیاده منم 21سالمه پسرم نزدیک دوسالشه تو این دوسال هیچکی کمکم نکرد چون همه خانواده خودم و شوهر ...
واقعاا ۵.۶روز فقط ؟خیلی کمه که تو ناراحت نشدی که بیشتر نموند مامانت؟خب من شاید هنوز با اینکه امادگی ازدواج نداشتم کنار نیومدم خیلی سختمه خونه داری و...
خب اگه شاعل نیستن ..دانشگاه ندارن..حق داری ناراحت بشی ولی خب منم الان متاهلم خواهرم زایمان کنه هم نمیتونم برم چون وقت نمیکنم واقعا.میتونی بری اونجا روزایی که واکسن زدی. ولی در کل حالا که کمکت نیستن دیگه توقع نداشته باش تو هیچ کاری تا تو دلت کینه نشه.