2777
2789
عنوان

وقتی بچتون واکسن میزدید کسی کمکتون بود

| مشاهده متن کامل بحث + 387 بازدید | 79 پست
زیادن ادمای بی‌شعور بابام میخاست بره باهاش دعوا کنه میخاست وقتی داداشم دنیا اومد بره پیشش دعواکنه ب ...

خدا ازشون نگذره واقعا

به دختر منم گفتن ریفلاکس مثانه داره و کلیش بزرگه 

درحالیکه چندتا دکتر و سونوی دیگه بردم گفتن سالمه خدارو هزار بار شکر 

چقد گریه کردم اون موقعا

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداراشکر الهییی هیچکس پاش به این دکترا باز نشه خدا سلامتی بده به همه

الهی امین قشنگم

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

کینه دارم خیلی اصلا چشم دیدن پدرمادرم ندارم خاهرم خونه داره دانشگام نمیره من بعد زایمان رفتم خونه ما ...

عزیززم💔 من زایمان کردم ۱۰ روز مامانم موند. جراحی شدم  تقریبا ۴ روز موند . ولی ناراحت نیستم دیگه هر کی زندگی خودشو داره. خدا بزرگه کمکت میکنه. گاهی ببر بچه رو بذار اونجا حداقل دوساعت . که بتونی یه کم تنها باشی و استراحت کنی. مادر بودنم خیلی سخته میدونم آدم بعصی وقتا کم میاره

من همان دخترِ بی حوصله ی غم زده ام. دختری که رگ خوابَش حرم است...دل من گمشده، گر پیدا شدبسپارید اماناتِ رضا....السلام علیک یا علی بن موسی الرضا❤️