2777
2789
عنوان

لانه گزینی

297 بازدید | 19 پست

خانما علایم لانه گزینی چیه؟؟

من روز پریودی بی بی چکم مثبت شد بعدش پری شدم ولی متفاوت هست که رنگش قهوه ایه و حجمش از دفعه های قبل کمتره ولی چون لخته هم دیدم مطمن شدم پریوده و زعفرون ولتروزل اینا خوردم چتد نفر بهم گفتن شاید لانه گزینه ترسیدم!!اونایی که تجربه دارن میشه بگن لانه گزینی چه مدلیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نزدیک موعد پریودم چند روز لکه بینی و گاهی لخته داشتم که تیره رنگ بود،یعنی متفاوت از بقیه ی پریودام بود،که شک کردم که باردارم و بی بیچک بعد از یه هفته تاخیر مثبت شد،البته من بچه میخاستم

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
نزدیک موعد پریودم چند روز لکه بینی و گاهی لخته داشتم که تیره رنگ بود،یعنی متفاوت از بقیه ی پریودام ب ...

الان پس چیکار کنم اگه پریودباشه باید لتروزل بخورم اگه هم لانه گزینی باشه ضرر داره !!!مال شما چند روز طول کشید مال من  هنوز سه روزه و ادامه هم داره

الان پس چیکار کنم اگه پریودباشه باید لتروزل بخورم اگه هم لانه گزینی باشه ضرر داره !!!مال شما چند روز ...

والا من چون در اقدام بودم اصلا هیچ دارویی نمیخوردم،۴ روز طول کشید برای من

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

فردا زنگ بزن مطب دکترت بگو منشی از خود دکتر بپرسه چیکار کنی. کاش قبل خوردن زعفرون یه آز میدادی

❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜
😢😢😢😢😢واقعا از من همچین کارای بیفکری بعیده .

اشکال نداره.پیش اومده‌ .

ایشالا اگه نی نیه سالم باشه.

صب یه بی بی چکم بزن.ببین هنوز مثبته یا نه‌

ایشالا هر چی خیرته پیش بیاد عزیزم

❤️❤️خدایا ،تو بهترینی❤️❤️دوس جونا لطفا یه صلوات واسه سلامتی نی نیم بفرستید. 💜💜