2777
2789
عنوان

از زندگیتون

55 بازدید | 10 پست

از زندگیتون سرنوشتتون بختتون راضی هستین؟ 

تا حالا شده که بگین کاش نبودم؟ 

اگه اره شماها چیکار میکنین؟  چیا خوشحالتون میکنه؟  چطور میتونین بیخیال باشین چطور میتونین حالتونو خوب کنین؟؟؟.. 

زندگی همچون بادکنکی است در دستان کودکی که همیشه ترس از ترکیدن آن لذت داشتنش را از بین میبرد..                  / درخواست دوستی ندید قبول نمیکنمممم./  اکانت دست 2 نفره

اگ ب عشقم برسم اره 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا. شهادت امام رضا مینویسم اینجا امید‌ارم سال دیگ اینموقع تو خونمون باشیم بهش رسیده باشم در حال درست کردن نذری، یا امام رضا تورو ب جوادت 🥺🥺 دعام کنین توروخدا فقط اینجوری ب خدا بگین ک خدا منو عشقمو قسمت هم کنه. دیگ توان ندارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گاهی اره گاهی نه 

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

قبلا آره خیلی شاد و خوشحال بودم الان نه میگم کاش نبودم بااین اوضاع جامعه فکر کنم دیگه کسی ازته دل خوشحال نیس

خدایا شکرت واسه همه داده هات که هرچی بوده به صلاحم بوده حتماً
یااس بیا تاپیکم راهکار بده

باشه عزیزم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•|   goftino.com/c/xJbnEE

میدونی وقتی از اول زندگیت یه شکلی داره تا همین الان ، بهتر میتونی کنار بیای تا کسی که زندگیش قرار بوده طور دیگه ای باشه اما کاملا عوض شده و طور دیگه ای شده

وقتی خودت میفهمی که چطور سرنوشتت عوض شده و تغییر کرده

خیلی حس بدیه 

اینکه میتونستی الان تو موقعیت دیگه ای باشی ولی نیستی

اوایل خیلی ناراحت بودم گاهی اوقات باعث و بانیشو نفرین میکردم و گریه زاری میکردم و غر میزدم و غصه میخوردم اما الان کنار اومدم

فهمیدم سرنوشت من اینطوریه 

شاید اگر من زندگیم اینطوری نمیشد الان من این آدم نبودم

شاید یه آدم مغروری میبودم که حتی با فامیل خودم رفت و آمد نمیکردم و پایین تر میدیدم شاید انقدر دلسوز نمیبودم 

فقط اینطوری میتونم خودم رو آروم کنم

میگم شاید حکمتش اینه که برای تک تک خواسته هام تلاش کنم تا بهش برسم نه اینکه آماده باشم

با خودم میگم اونی که پولداره و ثروتمنده انگیزه و خواسته ای نداره براش بجنگه 

ولی من کلی خواسته و آرزو دارم که باید براش بجنگم 🥲❤️