2777
2789

سلام 

من باردار هستم ۴ ماهمه آزمایش ادرار دادم و دکتر گفت یکم عفونت ادراری داری  و برام آموکسی سلین نوشت و هر ۸ ساعت گفته بخور 

از امروز شروع کردم به زیاد آب خوردن اصلا امروز از وقتی زیاد آب میخورم و میرم دستشویی حالم یه جوریه لرزم گرفته و زیر دلم و پهلوهام درد میکنه 

نکنه بچم چیزیش شه خدایی نکرده؟ 

یعنی داره عفونت از بدنم خارج میشه؟؟؟ 

چیکار کنم زود خوب شم؟؟؟ لطفا راهنماییم کنید 🥺🙏🏻🙏🏻

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
برا عفونت ادراري أموكسي نميدن كه داروي مخصوص خودشو داره اون هيچ اثري نداره چون عفونت باكترياييه

دکتر واسه دندون درد و عفونت ادراری بهم داده 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر کاری دکتر گفته انجام بدهخواهر من بچه ۳ماهش رو در حاملگی به خاطر عفونت ادراری از دست داد

وای پناهبر خدا😭

منم دیر شروع کردم به دارو خوردن  😭😭😭

منم داشتم نیتروفورانتوئین داد، باز آزمایش دادم اما دقیق نبود حالا دوباره می‌خوام آزمایش بدم

دندونمم عفونت کرده، می‌خوام هفته دیگه برم یا بکشمش یا درستش کنم 

او قند روزهای تلخ من است 
منم داشتم نیتروفورانتوئین داد، باز آزمایش دادم اما دقیق نبود حالا دوباره می‌خوام آزمایش بدمدندونمم ع ...

منم شنبه دوباره میرم آزمایش میدم 

منم تو هفت ماهم عفونت ادراری گرفتم فعلا دارم سفکسیم مصرف میکنم خیلی میترسم میگم نکنه چیزی بشهباکتری ...

یعنی من آموکسی رو قطع کنم تا شنبه دکتر برام سفکسیم بنویسه؟؟؟

منم تو هفت ماهم عفونت ادراری گرفتم فعلا دارم سفکسیم مصرف میکنم خیلی میترسم میگم نکنه چیزی بشهباکتری ...

نه عزیزم نترس همه میخورن و چیزی نمیشه اخه چون خشک کن هست آدم یکم میترسه 

سعی کن زیاد آب بخوری تا بری دستشویی

نه بنظرم قطع نکن چون دکتر بهت داده من ده تا بهم داد دوتاش مونده تموم بشه

اخه دکتر واسه دندون درد هم داده دوتا ورق میگم زیاده خدایی نکرده اثر بدی داشته باشه روی بچه 😭شنبه حتما میرم دوباره آزمایش میدم میگم تا قرصمو تغییر بده