2777
2789
عنوان

عفونت ادراری در بارداری ترو خدا بیاین 🙏🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 260 بازدید | 20 پست
خیلی تو فکرم نمیدونم خدا کمک مون کنه

ان شالله چیزیمون نمیشه عزیزم خدابزرگه

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍

نگران نباش دلدردت بخاطر خوردن زیاد مایعاته.دکتر واسه منم آموکسی نوشت بعد یدوره مصرف ک سوزشم قط نشد سفیکسیم داد

عفونت ادراری بخاطراینکه مثانه پایین میاد بخاطر بارداری.واسه اکثرخانما اتفاق میفته.داروهاتوبخور.مایعاتم درحدنرمال بخور ک اذیت نشی روزی ۵ یا ۶  لیوان بخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش دلدردت بخاطر خوردن زیاد مایعاته.دکتر واسه منم آموکسی نوشت بعد یدوره مصرف ک سوزشم قط نشد س ...

عزیزم شما چند تا قرص خوردین؟؟ 

دعا کن تا شنبه زود خوب شم 

خدایا می دونم این ماه دارم مامان میشم  شکرتتتت 😍🤍دیدی گفتم این ماه مامان میشم تاریخ 1403/07/23بی بی چکم مثبت شد  خدایا شکرت😍و من لایق نام مادر شدم 🤍🤰🏼👶🏼 خدایا مواظب تو دلیم باش 🙏🏻🤍😍
عزیزم شما چند تا قرص خوردین؟؟ دعا کن تا شنبه زود خوب شم

انشاالله خوب میشی استرس نداشته باش. من از ماه ۳ تا اخر سوزشم قط نمیشد دیگه سری اول دوبسته سفالکسین داد خوب نشدم.بعد یه بسته سفیکسیم ۴۰۰ داد روزی یکی

بااون خوب شدم ولی یهفته بعدش باز سوزشم شرو شد

دیگه  ماهی یه بسته  سفیکسیم روزی یکی میخوردم

میترسیدم کیسه آبم بخاطر عفونت پاره بشه.وخداروشکر مشکلی پیش نیومد.واسه شمام نمیاد .