2777
2789
عنوان

جنین هایی که از ما به قتل رساندند

534 بازدید | 5 پست

بسیاری از پژشکان عقیده دارند سقط خودبخودی جنین در هفته های اول، بر اثر گسترش قارچ گونه همین دکلهای مخابراتی در سطح شهر است. وقتی تخمک و اسپرم در معرض این امواج قرار بگیرد، دچار ناهنجاری می‌شوند و در لانه گزینی نیز دچار ضعف خواهند بود.

همچنین امواج موبایل، وایفای، و مخصوصا دکلهای موبال باعث اشکال در  رشد و تقسیم سلولهای بدن می‌شوند. و منشا بخشی از سرطان ها و تومورهای  سرطانی همین امواج هستند. 

به همین ترتیب وقتی نطفه شروع به تقسیم سلولی می‌نماید، تحت تاثیر این امواج، در همان روزهای ابتدایی دچار ناهنجاری شده و جنینی معیوب شکل خواهد داد که پیش از تشکیل قلب یا در همان هفته های ابتدایی تشکیل قلب سقط خواهد شد. بدون آنکه زوجهای جوان هرگز بفهمند دلیل این سقط چه چیز بوده است؟

اینگونه جنینهای ما بخاطر منافع شرکتهای مخابراتی در سکوت و فریب می‌میرند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

تکنولوژی همینه دیگه

خود مردم اصرار دارن آنتن دهی همه جا خوب باشه، همه جا به اینترنت 4g دسترسی داشته باشن و...

اگرم نباشه فحش میدن که مملکته داریم؟

خیلی از مردمم خودشون مراعات نمیکنن. وای فای خونه شون ۲۴ ساعته روشنه.

خداوندا عاجزم از شکر نعمت هایت...الحمدلله رب العالمین... 😘😍

شوهر منم چند وقت پیش میگفت مودم وای فای رو مدام روشن نزار برای بچه خوب نیس. منم گفتم الان وایفایتو روشن کن ببین چندتا روشن هست. همسایه بالایی و پایینی و بغلی و .... دیگه از کنترل ما خارج شده.

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.

هر کدام از ما مختاریم که در منزل از موبایل و مودم و وایفای استفاده کنیم یا استفاده نکنیم.

اما صحبت من درباره شرکت مخابراته 

شرکت های مخابراتی به راحتی دکلهای موبایل رو بر فراز بام آپارتمانها و یا در زمینهای خالی و در نزدیکترین فاصله از واحدهای مسکونی مستقر می‌کنند و به این شکل صدها خانواده رو در معرض تشعشع مستقیم امواج قرار می‌دهند.

امواج این دکلها، که در هر ثانیه صدها و هزاران سیگنال به هزاران دستگاه موبایل و مودم و ... ارسال می‌کنند بسیار مخرب تر از امواج یک گوشی تلفن همراه است.