2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهتره ببینی به چی بیشتر علاقه داره

ولی خب اگر خیلی مذهبی بودن توش پررنگه 

شاید کتاب های رمان های مذهبی و شهدا

طربت

شمشیر امام علی اگر خیلی علاقه منده بهش

قرآن های تجملی

کاپ هایی که روش طرح احادیث و آیه و ... است

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

اینکه شخص متدین هست معنی‌اش این نیست که تمام شئون زندگی‌اش عجیب و غریب و غیرمتعارفه...

صرفا علایق عرفی‌اش در چارچوب شرع و موازین اخلاقی دینه‌ تازه به شرطی که عامل به عقایدش باشه.

بهتره ببینی به چی بیشتر علاقه دارهولی خب اگر خیلی مذهبی بودن توش پررنگه شاید کتاب های رمان های مذهبی ...

شمشیر امام علی 😐 از کجا پیدا کنه 😂

اگه امضامو میخونی .‌‌‌‌‌‌برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات  بفرستی ممنون میشم.  🌸 

بهتره ببینی به چی بیشتر علاقه دارهولی خب اگر خیلی مذهبی بودن توش پررنگه شاید کتاب های رمان های مذهبی ...

ممنون عزیزم از پیشنهادات🌷بیشتر کادوی کاربردی مدنظرم هست که استفاده کنه ازش