2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه شخص متدین هست معنی‌اش این نیست که تمام شئون زندگی‌اش عجیب و غریب و غیرمتعارفه...صرفا علایق عرف ...

عالی بود حرفتون👌بله درسته، بیشتر دوس داشتم یه کادوی معنی دار باشه برا همین گفتم 

دوست دارن عطر مشهدی 😂

واقعا عطر مشهدی نمیزنن

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
شمشیر امام علی 😐 از کجا پیدا کنه 😂

بعضی جاها دارن برا فروش 

ما یه جایی که بنرهای مذهبی می‌فروختند دیدیم

خیلی کادوی خوبی بود خیلی ها خواستار شدن

"آنه شرلی" ای در مغزم نویسندگی میکند و "جودی آبوتی" در رفتارهایم خودش را فریاد میزند🧡من تو سکوت شناختم رقص پروانه را...🦋افکارم رو مینویسم گاها مثل طوفانی هستن که کاغذها رو خط خطی میکنن و میدرن و گاها دخترکی زیر کلماتم با گل های لای موهاش برایم ویولون مینوازد و نسیم،چین های دامنش رو تاب میدهد🌸یک عدد خیال پرداز با رمان های احساسی و درام و یک نیمچه نویسنده نوپا🐣دوچرخه سواری رو دوست دارم و از بادی که به صورتم میخوره حس پرواز رو تجربه میکنم،اتوبوس سواری رو دوست دارم چون برای مدتی با غریبه ها همدل میشم برای رسیدن به مقصدی که در مسیرش باهاشون همقدم بودم🍃باور دارم انسان موجودی محترم و گنجینه ای زنده است،حتی اگر ردپایش برف ها را زشت کند تو نمیدانی این حفره های موقت چه دانه هایی را در خود میپذیرد و نهالی امیدبخش را رشد میدهد💛

تسبیح تو فکرش بودم انقدر تنوع زیاده نتونستم انتخاب کنم😟انواع سنگ هارو دارن و قیمت ها متنوع

گلم ۳۵ سالشه خودش انواع تسبیح رو داره

اگر جایی کامنتی مخالف نظرتون گذاشتم به معنی دشمنی با شما نیست، فقط تو اون موضوع اختلاف نظر داریم/اگر حرفی زدم و سوء تفاهم پیش اومد و ناراحت شدید پیشاپیش ازتون معذرت میخوام🙏🌷
ببین از فاز مذهبی بیا بیرون ساعت بخر ایرپاد پیراهن از این جور چیزا چون مذهبی دلیل نمیشه فقط کتاب دعا ...

ساعت و ایرپاد خوبشو بخوام بگیرم گرونه،پیراهن رو باید برم ببینم چی پیدا میکنم ، لباس نگاه نکردم