2777
2789
عنوان

میخوام برم سرکار میترسم

355 بازدید | 17 پست

بابام وضع مالیش خیلی خوبه ولی هر از گاهی سر کوچکترین چیزا بهم گیر میده یا میگه برو سرکار

تو خونه هم که همش تنش و دعواهای خیلیی شدید 

میخوام برم نظافت ارایشگاه فقط مشکل اینه که من شدید غیراجتماعی ام و اضطراب اجتماعی دارم...میترسم اونجا نتونم درست کار انجام بدم یا خراب کاری کنم یا باهام بدرفتار کنه منم خیلیی زودرنجم

سنم کم نیست ولی اولین باره میخوام برم سرکار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چرا این کار؟

تو هر کاری ممکنه خرابکاری کنی گند بزنی ولی مهم نیست راه میوفتی

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی
این کار سخته؟ مگر کارش چیه؟گفت فقط شستن لوازما و طی کشیدن و...بنظرم این بهترین کاریه که میتونم برم ی ...

ببین باید همش طی و جارو دستت باشه جلو اون همه مشتری و اینا هم همش صدا میکنن بیا اینجا رو جارو کن چرا طی نزدی چرا فلان نکردی چرا از فلانی پذیرایی نکردی و از این دست حرفا

وزن شروع : ۸۳.۳۰۰ وزن فعلی: ۷۸ 🥰تاریخ شروع: ۱۵/۵/۱۴۰۴.وزن : ۷۵.۵۰۰ تاریخ:۵/۷

منم شرایط مشابهی رو باهات دارم بجز خونواده پولدار،البته متوسط هستیم و هرچی که هست و نیست شکر خدا،خونواده برعکس بهم میگن نرو سرکار اما من عادت کردم حالام در به در دنبال کارم اولش سخته هفته اول سخته ولی بعدش عادت میکنی و حتی دلت تنگ میشه برای کار کردن

پیشنهادی ک برات دارم اینکه رنبال کار با پیشرفت شغلی باشی.. تا مهارت های جدید یادبگبری

این کار سخته؟ مگر کارش چیه؟گفت فقط شستن لوازما و طی کشیدن و...بنظرم این بهترین کاریه که میتونم برم ی ...

تا وقتی انجامش ندی سخته وقتی بری سرکار میبینی که اونقدرام سخت نیست میتونی از پسش بر بیای

نظافت آرایشگاه ؟ کار دیگه ای نمیتونی پیدا کنی ؟ من حتی کارتن خوابم بشم نمیرم نظافت انجام بدم ، غرورم ...

چرا من اینقدر بد نمیبینمش

تنها چیزی که الان نگرانشم اینه که خرابکاری نکنم یا باهام بد رفتاری نکنه

فروشندگی و اینارو که اصلا نمیتونم خیلی بی زبونم و یا حتی بی عرضه

مگه این کار چشهاتفاقا بالاشهر هم هست منم خیلی بی زبونم میترسم بدرفتار کنه باهام

یاد میگیری کم کم همه چیز رو

حرف زدن رو 

از حقت دفاع کردن رو

و....

نگران نباش

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی