2777
2789

احتمالا عقل نداشته شونو به کار بندازن و درست برنامه ریزی کنن مثل پارسال نشه

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

احتمالا عقل نداشته شونو به کار بندازن و درست برنامه ریزی کنن مثل پارسال نشه

بخدا دارم رد میدم دیگه نوشته بود اگه تداخل باشه یکی صفر لحاظ میشه برای شهریور میمونه ولی تراز منفی میده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا دارم رد میدم دیگه نوشته بود اگه تداخل باشه یکی صفر لحاظ میشه برای شهریور میمونه ولی تراز منفی م ...

نه بابا تداخل همزمان و اینا رو باید دیگه خودشون درک داشته باشن متناسب با ایجاد سابقه مون که میخوایم انجام بدیم امتحانارو بچینن

دنبال بهونه ام واسه تعلیق چند ماهه شدن با تشکر از مسئولین سایت که حق دیلیت اکانت هم ازمون گرفتن 😐🏃‍♀️🗿

من باید یازدهم ایجاد سابقه کنم دوازدهم ترمیم 

نمیدونم بیست و یکی امتحانه احتمالا هرروزه دیگه

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔

فک کنین تو یه روز بندازن بعد ساعت 10 از امتحان دینی 11 ام بیای بیرون ساعت 12 واسه ریاضی 12 ام بری تو خخخ

بله هرروزه

از الان شروع کردم نهاییارو ولی به شدت میترسم از اینکه نتونم تو خرداد از پسش بربیام

ای آنکه دوستت دارم اما ندارمت جایت همیشه در دل من درد میکند 🥲🥲🥲💔